Povezane vesti
Tragična priča Lise Mari, ćerke Elvisa Prislija
BBC News 12.01.2025
Ćerka Lise Mari je završila memoare koji pružaju nove detalje o smrti njenog oca i sina. Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na snimljenim… »
Danas 12.01.2025
Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na snimljenim trakama i vremenu koje su provele zajedno. „Potreslo me je što je odlučila da to podeli sa… »
NIN 12.01.2025
Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na snimljenim trakama i vremenu koje su provele zajedno. "Potreslo me je što je odlučila da to podeli sa… »
Južne vesti 12.01.2025
Getty Images Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na snimljenim trakama i vremenu koje su provele zajedno. „Potreslo me je što je odlučila da to… »
Radio 021 12.01.2025
Ćerka Lise Mari je završila memoare koji pružaju nove detalje o smrti njenog oca i sina. Getty Images Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na… »
Vesti dana »
Zvanično potvrđeno žarište: Eutanazirano svih 127 životinja na zaraženom gazdinstvu, oglasilo se Ministarstvo zbog boginja ovaca i koza
Kurir pre 11 minutajoš 30 povezanih
Potraga za osumnjičenim nakon smrtonosnog napada na paradi ponosa u Berlinu
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Novosađani, kreće novi vreli talas - biće i do 38 stepeni sledeće nedelje
Radio 021 pre 21 minutajoš 23 povezane
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 3 satajoš 21 povezana