Повезане вести
Трагична прича Лисе Мари, ћерке Елвиса Прислија
BBC News 12.01.2025
Ц́ерка Лисе Мари је завршила мемоаре који пружају нове детаље о смрти њеног оца и сина. Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши њене мемоаре… »
Данас 12.01.2025
Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши њене мемоаре засноване на снимљеним тракама и времену које су провеле заједно. „Потресло ме је што је… »
НИН 12.01.2025
Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши њене мемоаре засноване на снимљеним тракама и времену које су провеле заједно. "Потресло ме је што је… »
Јужне вести 12.01.2025
Гетти Имагес Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши њене мемоаре засноване на снимљеним тракама и времену које су провеле заједно. „Потресло ме… »
Радио 021 12.01.2025
Ц́ерка Лисе Мари је завршила мемоаре који пружају нове детаље о смрти њеног оца и сина. Гетти Имагес Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 32 минутајош 97 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 2 сатајош 34 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 1 сатјош 51 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 7 сатијош 26 повезаних