Povezane vesti
Tragična priča Lise Mari, ćerke Elvisa Prislija
BBC News pre 9 sati
Ćerka Lise Mari je završila memoare koji pružaju nove detalje o smrti njenog oca i sina. Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na snimljenim… »
Danas pre 9 sati
Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na snimljenim trakama i vremenu koje su provele zajedno. „Potreslo me je što je odlučila da to podeli… »
Radio 021 pre 9 sati
Ćerka Lise Mari je završila memoare koji pružaju nove detalje o smrti njenog oca i sina. Getty Images Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane… »
Južne vesti pre 9 sati
Getty Images Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na snimljenim trakama i vremenu koje su provele zajedno. „Potreslo me je što je odlučila… »
NIN pre 9 sati
Kad je jedinica Elvisa Prislija Lisa Mari umrla u 54. godini, ostavila je intiman zahtev: da njena ćerka Rajli Kio završi njene memoare zasnovane na snimljenim trakama i vremenu koje su provele zajedno. "Potreslo me je što je odlučila da to podeli sa… »
Vesti dana »
Zoran Milanović je novi-stari predsednik Hrvatske! Prve reči nakon ubedljive pobede u drugom krugu
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih