Повезане вести

Трагична прича Лисе Мари, ћерке Елвиса Прислија

BBC News 12.01.2025
Ц́ерка Лисе Мари је завршила мемоаре који пружају нове детаље о смрти њеног оца и сина. Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши њене мемоаре… »

Данас 12.01.2025
Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши њене мемоаре засноване на снимљеним тракама и времену које су провеле заједно. „Потресло ме је што је… »

НИН 12.01.2025
Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши њене мемоаре засноване на снимљеним тракама и времену које су провеле заједно. "Потресло ме је што је… »

Јужне вести 12.01.2025
Гетти Имагес Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши њене мемоаре засноване на снимљеним тракама и времену које су провеле заједно. „Потресло ме… »

Радио 021 12.01.2025
Ц́ерка Лисе Мари је завршила мемоаре који пружају нове детаље о смрти њеног оца и сина. Гетти Имагес Кад је јединица Елвиса Прислија Лиса Мари умрла у 54. години, оставила је интиман захтев: да њена ћерка Рајли Кио заврши… »

Вести дана »