Povezane vesti
"Imala sam zdravstvenih problema, a govorili su da sam izbotoksirana": Aleksandra o traumi kroz koju je prošla
Mondo pre 7 sati
Alakesandra Mladenović iskreno o teškom periodu. Pevačica Granda, Aleksandra Mladenović, svojevremeno je govorila o tome kakve je probleme imala sa hormonima, a mnogi su mislili da je preterala sa estetskim intervencijama na licu, te je zbog toga… »
"Smejali su mi se, a bila sam bolesna": Pevačica prošla kroz neviđeni pakao: Svi su mislili da je preterala sa botoksom, a…
Blic pre 8 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović svojevremeno je govorila o tome kakve je probleme imala sa hormonima, a mnogi su mislili da je preterala sa estetskim intervencijama na licu, te je zbog toga imala otoke. Naime, Aleksandra je čak doživela da joj se ljudi… »
"Bila sam bolesna, a svi su mi se smejali" Aleksandra Mladenović o paklu koji je preživela: Govorili su da sam preterala sa…
Kurir pre 8 sati
Aleksandra Mladenović svojevremeno je govorila o tome kakve je probleme imala sa hormonima, a mnogi su mislili da je preterala sa estetskim intervencijama na licu, te je zbog toga imala otoke. Naime, Aleksandra je čak doživela da joj se ljudi smeju, a… »
Zapalili joj auto ispred zgrade, ostali samo ugljenisani komadi: Starleta prošla kroz pakao: "Tada sam bila van sebe, ovoko…
Blic pre 1 dan
Starleta Tijana Ajfon doživela je jednom prilikom jezivu situaciju, kada joj je ispred zgrade zapaljen auto. Naime, ona tada nije poimence govorila o tome na koga sumnja, a nakon što su se pojavile razne teorije o tome zbog čega joj je neko to uradio… »
Vesti dana »
Milanović u pobedničkom govoru: Ovo je priznanje meni, ali i poruka vladi
Novi magazin pre 33 minutajoš 26 povezanih
Šerif: U okrugu Los Anđelesa u toku potraga za nestalima u požarima
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane