Повезане вести
"Смејали су ми се, а била сам болесна": Певачица прошла кроз невиђени пакао: Сви су мислили да је претерала са ботоксом, а…
Блиц 12.01.2025
Певачица Александра Младеновић својевремено је говорила о томе какве је проблеме имала са хормонима, а многи су мислили да је претерала са естетским интервенцијама на лицу, те је због тога имала отоке. Наиме, Александра је чак… »
"Имала сам здравствених проблема, а говорили су да сам изботоксирана": Александра о трауми кроз коју је прошла
Мондо 12.01.2025
Алакесандра Младеновић искрено о тешком периоду. Певачица Гранда, Александра Младеновић, својевремено је говорила о томе какве је проблеме имала са хормонима, а многи су мислили да је претерала са естетским интервенцијама на… »
Запалили јој ауто испред зграде, остали само угљенисани комади: Старлета прошла кроз пакао: "Тада сам била ван себе, овоко…
Блиц 11.01.2025
Старлета Тијана Ајфон доживела је једном приликом језиву ситуацију, када јој је испред зграде запаљен ауто. Наиме, она тада није поименце говорила о томе на кога сумња, а након што су се појавиле разне теорије о томе због чега… »
Вести дана »
Напад на екипу Н1 наочиглед полиције: Да ли је нападач из Ћациленда осуђени убица?
Н1 Инфо пре 14 минутајош 42 повезане
Зеленски је пристао? Пао договор са САД: Документ ће бити потписан у кратком року
Б92 пре 5 минутајош 36 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Османи расписала ванредне парламентарне изборе на Косову за 28. децембар
Бета пре 5 сатијош 31 повезана