Povezane vesti
"Smejali su mi se, a bila sam bolesna": Pevačica prošla kroz neviđeni pakao: Svi su mislili da je preterala sa botoksom, a…
Blic 12.01.2025
Pevačica Aleksandra Mladenović svojevremeno je govorila o tome kakve je probleme imala sa hormonima, a mnogi su mislili da je preterala sa estetskim intervencijama na licu, te je zbog toga imala otoke. Naime, Aleksandra je čak doživela da joj se ljudi… »
"Imala sam zdravstvenih problema, a govorili su da sam izbotoksirana": Aleksandra o traumi kroz koju je prošla
Mondo 12.01.2025
Alakesandra Mladenović iskreno o teškom periodu. Pevačica Granda, Aleksandra Mladenović, svojevremeno je govorila o tome kakve je probleme imala sa hormonima, a mnogi su mislili da je preterala sa estetskim intervencijama na licu, te je zbog toga imala… »
Zapalili joj auto ispred zgrade, ostali samo ugljenisani komadi: Starleta prošla kroz pakao: "Tada sam bila van sebe, ovoko…
Blic 11.01.2025
Starleta Tijana Ajfon doživela je jednom prilikom jezivu situaciju, kada joj je ispred zgrade zapaljen auto. Naime, ona tada nije poimence govorila o tome na koga sumnja, a nakon što su se pojavile razne teorije o tome zbog čega joj je neko to uradio, na… »
Vesti dana »

Veljanovski: Vlasti nije potreban novi Savet REM, ovakvo stanje im odgovara - moguće dve alternative
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Izrael je pokrenuo veliki napad na Iran, dovodeći region na ivicu rata: Sve što treba da znate o eskalaciji na Bliskom Istoku
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih

Državni tužilac Severne Makedonije: 34 osobe i tri firme optužene za požar u diskoteci „Puls“ u Kočanima
Danas pre 15 minutajoš 14 povezanih

Trampova bizarna izjava o izraelskom napadu: Nisu umrli od gripa, nisu umrli od kovida
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih

Velika akcija policije: Uhapšene četiri osobe zbog pljački u Beogradu
B92 pre 5 minutajoš 16 povezanih