Повезане вести

Жарко Паспаљ одушевљен бруталном партијом Везенкова: „Браво њему и велико му хвала што је причао о мени“ (видео)

Жарко Паспаљ одушевљен бруталном партијом Везенкова: „Браво њему и велико му хвала што је причао о мени“ (видео)

Хот спорт 12.01.2025
„Осећам и одређени понос због њега“ Легендарни српски кошаркаш Жарко Паспаљ осврнуо се на сјајну партију Саше Везенкова, који је у 20. колу Евролиге бриљирао у победи Олимпијакоса над Бајерном резултатом 112:69. Везенков је… »
Паспаљ о Везенкову: "Био сам шокиран" ВИДЕО

Паспаљ о Везенкову: "Био сам шокиран" ВИДЕО

Б92 12.01.2025
Прослављени српски кошаркаш Жарко Паспаљ говорио је о феноменалном Саши Везенкову након нестварне партије у Евролиги. Олимпијакос је убедљиво савладао Бајерн резултатом 112:69 у 20. коу Евролиге, а меч је обележила невероватна… »
Везенкова пореде са легендом српске кошарке: „Нисам ни сањао да ћу бити уз њега“

Везенкова пореде са легендом српске кошарке: „Нисам ни сањао да ћу бити уз њега“

Нова 12.01.2025
Саша Везенков, кошаркаш Олимпијакоса, постигао је 45 поена против Бајерна у 20. колу Евролиге и многи су кренули да га пореде са Жарком Паспаљем, легендарним кошаркашем Србије. Његов учинак је био историјски због тога што је… »
Паспаљ објаснио феномен Саше Везенкова: "Не игра за себе, не форсира, воли га лопта, и он њу..."

Паспаљ објаснио феномен Саше Везенкова: "Не игра за себе, не форсира, воли га лопта, и он њу..."

Телеграф 12.01.2025
Препоручујемо. Кошаркаш Олимпијакоса Саша Везенков најкориснији је играч (МВП) 20. кола Евролиге, саопштено је данас на званичном сајту такмичења. Везенков је у победи Олимпијакоса над Бајерном резултатом 112:69 за 35 минута… »

Вести дана »