Povezane vesti

Igor Kojić opčinjen 15 godina mlađom suprugom: Kebin sin ne krije sreću, uhvatio Sofiju oko struka i ne pušta (foto)

Igor Kojić opčinjen 15 godina mlađom suprugom: Kebin sin ne krije sreću, uhvatio Sofiju oko struka i ne pušta (foto)

Kurir pre 6 sati
Sin pevača Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić oženio se u tajnosti 15 godina mlađom izabranicom Sofijom. Oni su se venčali 3. januara u opštini na Novom Beogradu, nakon čega se Igor oglasio za domaće medije. - Istina je da smo moja supruga i ja… »
Igor Kojić odlepio za 15 godina mlađom: Kebin sin uhvatio Sofiju oko struka, ne odvajaju se i svima pokazuje koliko je…

Igor Kojić odlepio za 15 godina mlađom: Kebin sin uhvatio Sofiju oko struka, ne odvajaju se i svima pokazuje koliko je…

Blic pre 9 sati
Sin pevača Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić oženio se u tajnosti 15 godina mlađom izabranicom Sofijom. Oni su se venčali 3. januara u opštini na Novom Beogradu, nakon čega se Igor oglasio za "Blic". - Istina je da smo moja supruga i ja dobili… »
U ultra minjaku zamalo pokazala što ne treba! Igor Kojić ščepao 15 godina mlađu ženu oko struka i sve puca od strasti…

U ultra minjaku zamalo pokazala što ne treba! Igor Kojić ščepao 15 godina mlađu ženu oko struka i sve puca od strasti…

Blic pre 1 dan
Sin folkera Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić, oženio se 3. januara u tajnosti izabranicom Sofijom Dacić koja je od njega mlađa 15 godina. Igor i Sofija su tada obavili građansko venčanje na Novom Beogradu, a uskoro će se zavetovati na večnu ljubav… »

Vesti dana »