Povezane vesti

Milanović u pobedničkom govoru: Molim veliki aplauz za članove HDZ-a VIDEO

Milanović u pobedničkom govoru: Molim veliki aplauz za članove HDZ-a VIDEO

Nova 12.01.2025
Zoran Milanović, bivši i budući hrvatski predsednik, obratio se javnosti nakon pobede na predsedničkim izborima. Uverljivo je pobedio HDZ-ovog kandidata Dragana Primorca u drugom krugu predsedničkih izbora osvojivši više od 74% glasova. On je u… »
Milanović u pobedničkom govoru: Ovo je priznanje meni, ali i poruka vladi

Milanović u pobedničkom govoru: Ovo je priznanje meni, ali i poruka vladi

Novi magazin 12.01.2025
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović (58) večeras je u pobedničkom govoru rekao da pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora doživljava kao priznanje dosadašnjeg rada i poručio da pruža ruku vladi. "Ovo je za mene veliki dan, ovu pobedu… »
Zoran Milanović ponovo izabran za predsednika Hrvatske

Zoran Milanović ponovo izabran za predsednika Hrvatske

Radio 021 12.01.2025
Na osnovu 99,48 odsto obrađenih biračkih mesta, Zoran Milanović je reizabran za predsednika Hrvatske sa 74,66 odsto glasova birača. Njegov protivkandidat u drugom krugu predsedničkih izbora Dragan Primorac (HDZ) dobio je 25,34 odsto podrške izašlih… »
Jasna pobeda Zorana Milanovića na izborima u Hrvatskoj

Jasna pobeda Zorana Milanovića na izborima u Hrvatskoj

Dojče vele 12.01.2025
Aktuelni predsednik ušao je u trku za najvišu funkciju u Hrvatskoj kao izraziti favorit – Zoran Milanović već je dominirao u prvom krugu izbora. Sada je rezultat bio još jasniji, izveštava nemačka agencija dpa. Predsednik Zoran Milanović… »
Milanović potpuno potukao primorca! Predsednik Hrvatske poručio: "Pogledajte semafor...", HDZ na kolenima, Plenković odbio…

Milanović potpuno potukao primorca! Predsednik Hrvatske poručio: "Pogledajte semafor...", HDZ na kolenima, Plenković odbio…

Blic 12.01.2025
Zoran Milanović ubedljivo je pobedio na izborima u Hrvatskoj i tako po drugi put postao predsednik te zemlje, pokazuju prvi rezultati. Prema rezultatima Državnog izbornog poverenstva (DIP), na osnovu gotovo 100 odsto biračkih mesta aktuelni predsednik… »
Zoran Milanović je novi-stari predsednik Hrvatske! Prve reči nakon ubedljive pobede u drugom krugu

Zoran Milanović je novi-stari predsednik Hrvatske! Prve reči nakon ubedljive pobede u drugom krugu

Mondo 12.01.2025
Na osnovu 100 odsto obrađenih glasova, Zoran Milanović je i zvanično novi-stari predsednik Hrvatske. Zoran Milanović je novi-stari predsednik Hrvatske! To su pokazali rezultati glasanja u drugom krugu predsedničkih izbora. Na osnovu 100 obrađenih… »
U Srbiji Milanović dobio više glasova

U Srbiji Milanović dobio više glasova

Radio 021 12.01.2025
Među biračima koji su u drugom krugu izbora za predsednika Hrvatske glasali u Srbiji, više glasova dobio je aktuelni predsednik i kandidat opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) Zoran Milanović. Prema podacima koje je objavila hrvatska Državna… »
Hrvatska dijaspora većinski glasala za Primorca, u Srbiji Milanoviću veća podrška

Hrvatska dijaspora većinski glasala za Primorca, u Srbiji Milanoviću veća podrška

N1 Info 12.01.2025
Novi, stari predsednik Hrvatske biće Zoran Milanović pokazuju rezultati drugog kruga predsedničkih izbora koji su održani u nedelju. Hrvatska dijaspora, ipak, većinski je glasala za kandidata HDZ-a Dragana Primoraca, a Milanović je većinu dobio u… »
Zoran Milanović na korak od drugog mandata: Ko je novi predsednik Hrvatske

Zoran Milanović na korak od drugog mandata: Ko je novi predsednik Hrvatske

Mondo 12.01.2025
Zoran Milanović je osvojio 71 odsto glasova, govore prvi zvanični rezultati predsedničkih izbora u Hrvatskoj. Završen je drugi krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj, a prema prvim rezultatima u ubedljivoj prednosti nalazi se aktuelni predsednik Zoran… »
Državna izborna komisija: Milanović uverljivo vodi

Državna izborna komisija: Milanović uverljivo vodi

Novi magazin 12.01.2025
Aktuelni predsednik i kandidat opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) ima veliku prednost u drugom krugu predsedničkih izbora i osvaja još jedan predsednički mandat, pokazuju privremeni rezultati koje je večeras počela da objavljuje Državna… »
Primorac nije čestitao Milanoviću na uverljivoj pobedi na izborima

Primorac nije čestitao Milanoviću na uverljivoj pobedi na izborima

Nova 12.01.2025
Kandidat vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Dragan Primorac, koji je danas uverljivo poražen u drugom krugu predsedničkih izbora, nije čestitao pobedniku izbora, aktuelnom predsedniku i kandidatu opozicione Socijaldemokratske partije… »
"Nikad nisam rekao da sam pošten političar": Burna politička karijera Milanovića, ovako je govorio o svom karakteru

"Nikad nisam rekao da sam pošten političar": Burna politička karijera Milanovića, ovako je govorio o svom karakteru

Mondo 12.01.2025
Politička karijera hrvatskog predsednika Zorana Milanovića obeležena je turbulentnim događajima. Zoran Milanović je hrvatski pravnik i političar, nekadašnji predsednik Vlade Hrvatske i nekadašnji lider Socijaldemokratske partije (SDP), a na… »
Milanović zahvalio i biračima Plenkovićevog HDZ-a: Ovo je za mene veliki dan

Milanović zahvalio i biračima Plenkovićevog HDZ-a: Ovo je za mene veliki dan

Euronews 12.01.2025
Zoran Milanović, koji je danas odneo ubedljivu pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora i u narednih pet godina ostaje na Pantovčaku, zahvalio je svima koji su glasali za njega, pa i delu birača vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ)… »
Milanović pobedio u Srbiji, ali Primorac dobio većinu glasova dijaspore

Milanović pobedio u Srbiji, ali Primorac dobio većinu glasova dijaspore

Nova 12.01.2025
Među biračima koji su u drugom krugu izbora za predsednika Hrvatske glasali u Srbiji, aktuelni predsednik i kandidat opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) Zoran Milanović dobio je više glasova od kandidata vladajuće Hrvatske demokratske… »
Pobednički govor Zorana Milanovića: "Ja ću biti vrhovni komandant"

Pobednički govor Zorana Milanovića: "Ja ću biti vrhovni komandant"

B92 12.01.2025
Zoran Milanović, bivši i budući hrvatski predsednik, obratio se javnosti iz svog štaba. Uverljivo je pobedio HDZ-ovog kandidata Dragana Primorca u drugom krugu predsedničkih izbora osvojivši više od 74% glasova. "Dobro veče i započeću kao svi… »
Pobednički govor Milanovića: "Molim jedan aplauz za sve birače HDZ! Gde je semafor? Pogledajte semafor!"

Pobednički govor Milanovića: "Molim jedan aplauz za sve birače HDZ! Gde je semafor? Pogledajte semafor!"

Telegraf 12.01.2025
Preporučujemo. Očekivano Zoran Milanović je ubedljivo pobedio Dragana Primorca u drugom krugu predsedničkih izbora u Hrvatskoj osvojivši prema za sada nezvaničnim rezultaima izbora preko 74 odsto glasova birača. Milanović je večeras stigao u svoj… »
Stigli zvanični rezultati: Zoran Milanović ostaje predsednik Hrvatske

Stigli zvanični rezultati: Zoran Milanović ostaje predsednik Hrvatske

Pravda 12.01.2025
Zoran Milanović je novi-stari predsednik Hrvatske. On je danas osvojio i drugi mandat pobedivši u drugom krugu predsedničkih izbora kandidata HDZ-a Dragana Primorca. Milanović je prema zvaničnim rezultatima osvojio glasova 74 odsto glasova, a… »
Ko je Zoran Milanović, novi-stari predsednik Hrvatske, čije izjave domaći mediji karakterišu kao "zoranizmi"?

Ko je Zoran Milanović, novi-stari predsednik Hrvatske, čije izjave domaći mediji karakterišu kao "zoranizmi"?

Euronews 12.01.2025
Zoran Milanović je hrvatski pravnik i političar, nekadašnji predsednik Vlade Hrvatske i nekadašnji lider Socijaldemokratske partije (SDP), a na funkciiju predsednika Hrvatske je od 2019., kada je na izborima pobedio dotadašnju predsednicu Kolindu… »
Zoran Milanović ostaje predsednik Hrvatske

Zoran Milanović ostaje predsednik Hrvatske

Vreme 12.01.2025
Prema upravo objavljenim izlaznim anketama Zoran Milanović je osvojio 77,86 posto podrške, a njegov protivkandidat Dragan Primorac 22,14 odsto. Milanović je rekao da će ovi izbori biti referendum protiv Plenkovića. Prema upravo objavljenim izlaznim… »
Izlazne ankete: Milanoviću gotovo 78 odsto glasova

Izlazne ankete: Milanoviću gotovo 78 odsto glasova

Radio 021 12.01.2025
Aktuelni predsednik Hrvatske Zoran Milanović osvaja još jedan predsednički mandat, pokazali su rezultati izlaznih anketa. Prema tim anketama, kandidat opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) osvojio je 77,86 odsto glasova. Kandidat vladajuće… »
Prvi službeni rezultati DIP-a: Milanović osvaja 71 posto, a Primorac 29

Prvi službeni rezultati DIP-a: Milanović osvaja 71 posto, a Primorac 29

SEEbiz 12.01.2025
ZAGREB - Objavljeni su prvi neslužbeni rezultati Državnog izbornogo povjerenstva prema kojima Milanović osvaja 71 posto, a Primorac 29 posto. Ranije večeras, objavljene su i izlazne ankete. Zoran Milanović uvjerljiv je u drugom krugu predsjedničkih… »
Prvi preliminarni rezultati izbora u Hrvatskoj: Milanoviću 71,02 odsto glasova, a Primorcu 28,98 odsto

Prvi preliminarni rezultati izbora u Hrvatskoj: Milanoviću 71,02 odsto glasova, a Primorcu 28,98 odsto

Telegraf 12.01.2025
Preporučujemo. Prema prvim preliminarnim rezultatima Državnog izbornog poverenstva (DIP) aktuelni hrvatski predsednik Zoran Milanović ubedljivo je pobedio protivkandidata Dragana Primorca (HDZ) sa 71,02 odsto podrške. Primorac je osvojio 28,98 odsto… »
Izbori u Hrvatskoj: Milanović ocenio kampanju kao „groznu“, Primorac kao „čudnu“

Izbori u Hrvatskoj: Milanović ocenio kampanju kao „groznu“, Primorac kao „čudnu“

Danas 12.01.2025
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović, koji je ponovo kandidat za tu funkciju, izjavio je danas da kampanja nikada nije bila tako grozna i da nikada protivnik koji je imao manje šansi nije igrao nepoštenije kao sada. Milanović je, posle glasanja u… »
"Kao da sam igrao šah sa golubom": Zoran Milanović posle glasanja na izborima o protivniku, kampanji i krizi u EU: Žao mi je…

"Kao da sam igrao šah sa golubom": Zoran Milanović posle glasanja na izborima o protivniku, kampanji i krizi u EU: Žao mi je…

Blic 12.01.2025
Aktuelni hrvatski predsednik Zoran Milanović, u pratnji supruge Sanje Musić Milanović, glasao je u drugom krugu predsedničkih izbora u Hrvatskoj na biračkom mestu u Osnovnoj školi „Petra Zrinskog“ u Zagrebu. Nakon obavljanja građanske… »

Vesti dana »