Повезане вести

Милановић у победничком говору: Молим велики аплауз за чланове ХДЗ-а ВИДЕО

Милановић у победничком говору: Молим велики аплауз за чланове ХДЗ-а ВИДЕО

Нова 12.01.2025
Зоран Милановић, бивши и будући хрватски председник, обратио се јавности након победе на председничким изборима. Уверљиво је победио ХДЗ-овог кандидата Драгана Приморца у другом кругу председничких избора освојивши више од 74%… »
Милановић у победничком говору: Ово је признање мени, али и порука влади

Милановић у победничком говору: Ово је признање мени, али и порука влади

Нови магазин 12.01.2025
Председник Хрватске Зоран Милановић (58) вечерас је у победничком говору рекао да победу у другом кругу председничких избора доживљава као признање досадашњег рада и поручио да пружа руку влади. "Ово је за мене велики дан, ову… »
Зоран Милановић поново изабран за председника Хрватске

Зоран Милановић поново изабран за председника Хрватске

Радио 021 12.01.2025
На основу 99,48 одсто обрађених бирачких места, Зоран Милановић је реизабран за председника Хрватске са 74,66 одсто гласова бирача. Његов противкандидат у другом кругу председничких избора Драган Приморац (ХДЗ) добио је 25,34… »
Јасна победа Зорана Милановића на изборима у Хрватској

Јасна победа Зорана Милановића на изборима у Хрватској

Дојче веле 12.01.2025
Актуелни председник ушао је у трку за највишу функцију у Хрватској као изразити фаворит – Зоран Милановић вец́ је доминирао у првом кругу избора. Сада је резултат био још јаснији, извештава немачка агенција дпа. Председник Зоран… »
Милановић потпуно потукао приморца! Председник Хрватске поручио: "Погледајте семафор...", ХДЗ на коленима, Пленковић одбио да…

Милановић потпуно потукао приморца! Председник Хрватске поручио: "Погледајте семафор...", ХДЗ на коленима, Пленковић одбио да…

Блиц 12.01.2025
Зоран Милановић убедљиво је победио на изборима у Хрватској и тако по други пут постао председник те земље, показују први резултати. Према резултатима Државног изборног поверенства (ДИП), на основу готово 100 одсто бирачких… »
У Србији Милановић добио више гласова

У Србији Милановић добио више гласова

Радио 021 12.01.2025
Међу бирачима који су у другом кругу избора за председника Хрватске гласали у Србији, више гласова добио је актуелни председник и кандидат опозиционе Социјалдемократске партије (СДП) Зоран Милановић. Према подацима које је… »
Зоран Милановић је нови-стари председник Хрватске! Прве речи након убедљиве победе у другом кругу

Зоран Милановић је нови-стари председник Хрватске! Прве речи након убедљиве победе у другом кругу

Мондо 12.01.2025
На основу 100 одсто обрађених гласова, Зоран Милановић је и званично нови-стари председник Хрватске. Зоран Милановић је нови-стари председник Хрватске! То су показали резултати гласања у другом кругу председничких избора. На… »
Хрватска дијаспора већински гласала за Приморца, у Србији Милановићу већа подршка

Хрватска дијаспора већински гласала за Приморца, у Србији Милановићу већа подршка

Н1 Инфо 12.01.2025
Нови, стари председник Хрватске биће Зоран Милановић показују резултати другог круга председничких избора који су одржани у недељу. Хрватска дијаспора, ипак, већински је гласала за кандидата ХДЗ-а Драгана Примораца, а Милановић… »
Милановић победио у Србији, али Приморац добио већину гласова дијаспоре

Милановић победио у Србији, али Приморац добио већину гласова дијаспоре

Нова 12.01.2025
Међу бирачима који су у другом кругу избора за председника Хрватске гласали у Србији, актуелни председник и кандидат опозиционе Социјалдемократске партије (СДП) Зоран Милановић добио је више гласова од кандидата владајуће… »
Милановић захвалио и бирачима Пленковићевог ХДЗ-а: Ово је за мене велики дан

Милановић захвалио и бирачима Пленковићевог ХДЗ-а: Ово је за мене велики дан

Еуроневс 12.01.2025
Зоран Милановић, који је данас однео убедљиву победу у другом кругу председничких избора и у наредних пет година остаје на Пантовчаку, захвалио је свима који су гласали за њега, па и делу бирача владајуће Хрватске демократске… »
"Никад нисам рекао да сам поштен политичар": Бурна политичка каријера Милановића, овако је говорио о свом карактеру

"Никад нисам рекао да сам поштен политичар": Бурна политичка каријера Милановића, овако је говорио о свом карактеру

Мондо 12.01.2025
Политичка каријера хрватског председника Зорана Милановића обележена је турбулентним догађајима. Зоран Милановић је хрватски правник и политичар, некадашњи председник Владе Хрватске и некадашњи лидер Социјалдемократске партије… »
Приморац није честитао Милановићу на уверљивој победи на изборима

Приморац није честитао Милановићу на уверљивој победи на изборима

Нова 12.01.2025
Кандидат владајуће Хрватске демократске заједнице (ХДЗ) Драган Приморац, који је данас уверљиво поражен у другом кругу председничких избора, није честитао победнику избора, актуелном председнику и кандидату опозиционе… »
Државна изборна комисија: Милановић уверљиво води

Државна изборна комисија: Милановић уверљиво води

Нови магазин 12.01.2025
Актуелни председник и кандидат опозиционе Социјалдемократске партије (СДП) има велику предност у другом кругу председничких избора и осваја још један председнички мандат, показују привремени резултати које је вечерас почела да… »
Зоран Милановић на корак од другог мандата: Ко је нови председник Хрватске

Зоран Милановић на корак од другог мандата: Ко је нови председник Хрватске

Мондо 12.01.2025
Зоран Милановић је освојио 71 одсто гласова, говоре први званични резултати председничких избора у Хрватској. Завршен је други круг председничких избора у Хрватској, а према првим резултатима у убедљивој предности налази се… »
Победнички говор Зорана Милановића: "Ја ћу бити врховни командант"

Победнички говор Зорана Милановића: "Ја ћу бити врховни командант"

Б92 12.01.2025
Зоран Милановић, бивши и будући хрватски председник, обратио се јавности из свог штаба. Уверљиво је победио ХДЗ-овог кандидата Драгана Приморца у другом кругу председничких избора освојивши више од 74% гласова. "Добро вече и… »
Победнички говор Милановића: "Молим један аплауз за све бираче ХДЗ! Где је семафор? Погледајте семафор!"

Победнички говор Милановића: "Молим један аплауз за све бираче ХДЗ! Где је семафор? Погледајте семафор!"

Телеграф 12.01.2025
Препоручујемо. Очекивано Зоран Милановић је убедљиво победио Драгана Приморца у другом кругу председничких избора у Хрватској освојивши према за сада незваничним резултаима избора преко 74 одсто гласова бирача. Милановић је… »
Стигли званични резултати: Зоран Милановић остаје председник Хрватске

Стигли званични резултати: Зоран Милановић остаје председник Хрватске

Правда 12.01.2025
Зоран Милановић је нови-стари председник Хрватске. Он је данас освојио и други мандат победивши у другом кругу председничких избора кандидата ХДЗ-а Драгана Приморца. Милановић је према званичним резултатима освојио гласова 74… »
Ко је Зоран Милановић, нови-стари председник Хрватске, чије изјаве домаћи медији карактеришу као "зоранизми"?

Ко је Зоран Милановић, нови-стари председник Хрватске, чије изјаве домаћи медији карактеришу као "зоранизми"?

Еуроневс 12.01.2025
Зоран Милановић је хрватски правник и политичар, некадашњи председник Владе Хрватске и некадашњи лидер Социјалдемократске партије (СДП), а на функциију председника Хрватске је од 2019., када је на изборима победио дотадашњу… »
Зоран Милановић остаје председник Хрватске

Зоран Милановић остаје председник Хрватске

Време 12.01.2025
Према управо објављеним излазним анкетама Зоран Милановић је освојио 77,86 посто подршке, а његов противкандидат Драган Приморац 22,14 одсто. Милановић је рекао да ће ови избори бити референдум против Пленковића. Према управо… »
Први службени резултати ДИП-а: Милановић осваја 71 посто, а Приморац 29

Први службени резултати ДИП-а: Милановић осваја 71 посто, а Приморац 29

СЕЕбиз 12.01.2025
ЗАГРЕБ - Објављени су први неслужбени резултати Државног изборного повјеренства према којима Милановић осваја 71 посто, а Приморац 29 посто. Раније вечерас, објављене су и излазне анкете. Зоран Милановић увјерљив је у другом… »
Излазне анкете: Милановићу готово 78 одсто гласова

Излазне анкете: Милановићу готово 78 одсто гласова

Радио 021 12.01.2025
Актуелни председник Хрватске Зоран Милановић осваја још један председнички мандат, показали су резултати излазних анкета. Према тим анкетама, кандидат опозиционе Социјалдемократске партије (СДП) освојио је 77,86 одсто гласова… »
Први прелиминарни резултати избора у Хрватској: Милановићу 71,02 одсто гласова, а Приморцу 28,98 одсто

Први прелиминарни резултати избора у Хрватској: Милановићу 71,02 одсто гласова, а Приморцу 28,98 одсто

Телеграф 12.01.2025
Препоручујемо. Према првим прелиминарним резултатима Државног изборног поверенства (ДИП) актуелни хрватски председник Зоран Милановић убедљиво је победио противкандидата Драгана Приморца (ХДЗ) са 71,02 одсто подршке. Приморац је… »
Избори у Хрватској: Милановић оценио кампању као „грозну“, Приморац као „чудну“

Избори у Хрватској: Милановић оценио кампању као „грозну“, Приморац као „чудну“

Данас 12.01.2025
Председник Хрватске Зоран Милановић, који је поново кандидат за ту функцију, изјавио је данас да кампања никада није била тако грозна и да никада противник који је имао мање шанси није играо непоштеније као сада. Милановић је… »
"Као да сам играо шах са голубом": Зоран Милановић после гласања на изборима о противнику, кампањи и кризи у ЕУ: Жао ми је…

"Као да сам играо шах са голубом": Зоран Милановић после гласања на изборима о противнику, кампањи и кризи у ЕУ: Жао ми је…

Блиц 12.01.2025
Актуелни хрватски председник Зоран Милановић, у пратњи супруге Сање Мусић Милановић, гласао је у другом кругу председничких избора у Хрватској на бирачком месту у Основној школи „Петра Зринског“ у Загребу. Након обављања… »

Вести дана »