Povezane vesti
"Moj sin živi ovde" Miloš Bojanić se uključio direktno iz Amerike - Ove poznate porodice izgubile domove u stravičnom…
Kurir pre 3 sata
Pevač Miloš Bojanić trenutno je na odmoru u Americi, u kojoj vlada velika panika i tuga zbog požara koji su zahvatili Kaliforniju. On se danas uključio direktno putem video poziva u emisiji "Premijera vikend specijal" i otkrio kakvo je zaista stanje… »
Folker (74) se uključio direktno iz Amerike, otkrio koje su poznate porodice izgubile dom u stravičnim požarima: "Nisu mogli…
Blic pre 5 sati
Pevač Miloš Bojanić trenutno je na odmoru je u Americi, a sada se uključio u program uživo i otkrio kakvo je stanje u Los Anđelesu, kao i kakve su posledice velikih požara koji su ih zadesili. - Moj sin živi ovde, jednom godišnje svakako dođem u… »
„Prepustili su jedan kvart da bi mogli da spašavaju druga mesta“: Miloš Bojanić se iz Amerike oglasio o požarima u Los…
Nova pre 6 sati
Pevač Miloš Bojanić se trenutno nalazi u Americi. Miloš Bojanić je trenutno u Čikagu u poseti sinu i prijateljima, a osvrnuo se i na požare koji već danima bukte u Los Anđelesu. „Bio sam na vezi sa prijateljem koji baš živi u Los Anđelesu… »
Vesti dana »
BLOG Održan protest ispred Ustavnog suda u Beogradu, Nišlije na sastanku u Rektoratu
N1 Info pre 24 satajoš 68 povezanih
Zoran Milanović ubedljivo do drugog predsedničkog mandata u Hrvatskoj
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih