Povezane vesti
„Potresla me ova kataklizma, tamo sam stanovao pre osam meseci“: Rade Šerbedžija o požarima u Los Anđelesu
Nova 12.01.2025
Glumac Rade Šerbedžija godinama je živeo i radio u Los Anđelesu, gde poslednjih dana bukte nezapamćeni požari. Rade Šerbedžija se sada oglasio i otkrio da već neko vreme bezuspešno pokušava da stupi u kontakt sa prijateljima iz Los Anđelesa. „Pokušavam… »
"Danima pokušavam da dobijem prijatelje... Mesto gde sam živeo u Los Anđelesu je potpuno spaljeno": Oglasio se Rade…
Blic 12.01.2025
Strašni požari danima već gutaju sve pred sobom u Los Anđelesu i okolnim mestima, a više od 100.000 ljudi je evakuisano. Glumac Rade Šerbedžija je tamo godinama živeo, a sada se oglasio za hrvatske medije i otkrio da danima pokušava da stupi u kontakt sa… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 12 minutajoš 58 povezanih

Đurić: Oštro osuđujem napad na Sandru Božić, naše društvo ne sme da toleriše nasilje
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih

Travnati tepih stadiona "Dragao" oduševio igrače zvezde: Marko Arnautović podigao atmosferu na treningu!
Kurir pre 7 minutajoš 36 povezanih

Počeo da pada sneg u Srbiji! ! Kopaonik pod belim pokrivačem, ciklon iz Sibira donosi ledene dane (video)
Alo pre 32 minutajoš 108 povezanih