Povezane vesti
"Trenutno sam u pustinji, setila sam se detinjstva i rata": Nina Seničar sa porodicom evakuisana iz Los Anđelesa
Mondo 12.01.2025
Naša glumica i manekenka Nina Seničar, prošla je kroz stravično iskustvo sa požarima blizu Los Anđelesa. Glumica Nina Seničar živi u Los Anđelesu sa suprugom Džejom Elisom i njihovo dvoje dece, a sada je progovorila o stravičnim požarima koji srećom nisu… »
"Uzeli smo samo neophodne stvari, setila sam se detinjstva i rata": Nina Seničar sa dvoje male dece evakuisana iz Los…
Blic 12.01.2025
Glumica Nina Seničar živi u Los Anđelesu sa suprugom Džejom Elisom i njihovo dvoje dece, a sada je progovorila o stravičnim požarima koji srećom nisu zahvatili njen dom. Nina Seničar otkrila je kroz šta su ona i njena porodica prošli kada je vatra počela… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 18 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 28 minutajoš 47 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 47 minutajoš 29 povezanih

Duarte veruje u bodove u Portu: "Evropski mečevi donose iznenađenja"
Sportske.net pre 32 minutajoš 38 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 111 povezana