Povezane vesti
"Trenutno sam u pustinji, setila sam se detinjstva i rata": Nina Seničar sa porodicom evakuisana iz Los Anđelesa
Mondo 12.01.2025
Naša glumica i manekenka Nina Seničar, prošla je kroz stravično iskustvo sa požarima blizu Los Anđelesa. Glumica Nina Seničar živi u Los Anđelesu sa suprugom Džejom Elisom i njihovo dvoje dece, a sada je progovorila o stravičnim požarima koji srećom nisu… »
"Uzeli smo samo neophodne stvari, setila sam se detinjstva i rata": Nina Seničar sa dvoje male dece evakuisana iz Los…
Blic 12.01.2025
Glumica Nina Seničar živi u Los Anđelesu sa suprugom Džejom Elisom i njihovo dvoje dece, a sada je progovorila o stravičnim požarima koji srećom nisu zahvatili njen dom. Nina Seničar otkrila je kroz šta su ona i njena porodica prošli kada je vatra počela… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 33 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 4 satijoš 20 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 52 minutajoš 94 povezane

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Beta pre 42 minutajoš 16 povezanih