Povezane vesti
"Trenutno sam u pustinji, setila sam se detinjstva i rata": Nina Seničar sa porodicom evakuisana iz Los Anđelesa
Mondo 12.01.2025
Naša glumica i manekenka Nina Seničar, prošla je kroz stravično iskustvo sa požarima blizu Los Anđelesa. Glumica Nina Seničar živi u Los Anđelesu sa suprugom Džejom Elisom i njihovo dvoje dece, a sada je progovorila o stravičnim požarima koji srećom nisu… »
"Uzeli smo samo neophodne stvari, setila sam se detinjstva i rata": Nina Seničar sa dvoje male dece evakuisana iz Los…
Blic 12.01.2025
Glumica Nina Seničar živi u Los Anđelesu sa suprugom Džejom Elisom i njihovo dvoje dece, a sada je progovorila o stravičnim požarima koji srećom nisu zahvatili njen dom. Nina Seničar otkrila je kroz šta su ona i njena porodica prošli kada je vatra počela… »
Vesti dana »
Iran potvrdio smrt svog najmoćnijeg čoveka, Alija Laridžanija, Izrael preti ajatolahu Hamneiju
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
3 milijarde funti godišnje za Ukrajinu! Novi sporazum menja tok rata: Zelenski dobija pojačanje do 2031.
Blic pre 4 satijoš 4 povezane