Povezane vesti
ISPOVEST „Crna Gora mi uplaćuje radni staž, a ja nikada nisam bio zaposlen“: Poznati pevač prvi put otkriva sve o sklanjanju…
Nova 12.01.2025
Edo Abdović, vlasnik hitova "Čudna žena beše Vera" i "Ja ću i dalje da ti pišem pesme" se posle više od 20 godina vratio na estradu sa novim pesmama, a od nedavno počeo je i da nastupa u Beogradu. Svoju životnu priču otkrio je u emisiji "Ispovest" autora… »
„Hit ‘Čudna žena beše Vera’ je obeležio moju karijeru“: Devedesetih harao estradom, a onda misteriozno nestao – otkrivamo gde…
Nova 12.01.2025
Večeras od 20 časova pratite novu epizodu emisije "Ispovest", autora i voditelja Nemanje Vasiljevića. Crnogorski pevač Edo Abdović je posle više od dve decenije medijske ilegale po prvi put u našoj emisiji progovorio o razlogu nestanka sa estrade u… »
Vesti dana »

Tramp: Zatražiću od Orbana da Mađarska prestane da kupuje rusku naftu, on je moj prijatelj
NIN pre 32 minutajoš 48 povezanih

Hoće li oluje iz regiona pogoditi Srbiju? Od petka zahlađenje, padavine i snažni udari vetra
Mondo pre 2 minutajoš 20 povezanih

Supertajfun Ragasa nosi sve pred sobom Katastrofa na Tajvanu i u Hongkongu: 14 osoba stradalo, više od 100 nestalih, Kina strepi od udara (video)
Kurir pre 32 minutajoš 16 povezanih

Burno u Zaječaru: Odbornici opozicije odbijaju da zauzmu mesta u sali i pozivaju na poštovanje zakona, ispred zgrade kordon policije
Blic pre 8 minutajoš 8 povezanih