Повезане вести
Руски тенисер отворено о психичким проблемима: „Као да после тог тренутка нисам имао разлог да живим!“
Хот спорт 12.01.2025
„Узео сам таблете против депресије и уопште није помогло.“ Руски тенисер Андреј Рубљов започеће свој наступ на Аустралијан опену у уторак ујутру, када ће у првом колу одмерити снаге са португалским тенисером Жоаом Фонсеком… »
Шокантна исповест Рубљова: "Нисам имао разлог да живим, мисли су ме убијале, узео сам таблете, није помогло"
Телеграф 12.01.2025
Препоручујемо. Руски тенисер, Андреј Рубљов започеће у уторак ујутру свој поход на Аустралијан опен сусретом против Жоаа Фонсеке из Португала, а пред сам почетак турнира дао је шокантан интервју за Гардијан у којем је у неким… »
"Нисам видео разлог да живим": Рус повређивао себе на терену, а нико није знао да се бори са депресијом
Мондо 12.01.2025
Андреј Рубљов открио је детаље о себи које многи нису знали... Андреј Рубљов је играч који припада самом врху светског тениса. Често је у самим завршницама највећих турнира, бори се за титуле, али то није оно по чему га фанови… »
Вести дана »
„Данас почиње са крчкањем председника“: Дијана Хрка позвала Вучића да дође на разговор
Данас пре 15 минутајош 15 повезаних
ЦНН: Више особа хоспитализовано због сумњивог пакета у бази „Ендруз“, Трамп био тамо дан раније
Недељник пре 1 сатјош 13 повезаних
Мат: анализира привредну активност Србије: Индустријска производња јача, прерађивачки сектор доноси раст БДП-а, биће ефекта и на плате
Блиц пре 40 минутајош 7 повезаних