Povezane vesti
Ruski teniser otvoreno o psihičkim problemima: „Kao da posle tog trenutka nisam imao razlog da živim!“
Hot sport pre 6 sati
„Uzeo sam tablete protiv depresije i uopšte nije pomoglo.“ Ruski teniser Andrej Rubljov započeće svoj nastup na Australijan openu u utorak ujutru, kada će u prvom kolu odmeriti snage sa portugalskim teniserom Žoaom Fonsekom. Međutim, pažnju… »
Šokantna ispovest Rubljova: "Nisam imao razlog da živim, misli su me ubijale, uzeo sam tablete, nije pomoglo"
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Ruski teniser, Andrej Rubljov započeće u utorak ujutru svoj pohod na Australijan open susretom protiv Žoaa Fonseke iz Portugala, a pred sam početak turnira dao je šokantan intervju za Gardijan u kojem je u nekim njegovim delovima… »
"Nisam video razlog da živim": Rus povređivao sebe na terenu, a niko nije znao da se bori sa depresijom
Mondo pre 9 sati
Andrej Rubljov otkrio je detalje o sebi koje mnogi nisu znali... Andrej Rubljov je igrač koji pripada samom vrhu svetskog tenisa. Često je u samim završnicama najvećih turnira, bori se za titule, ali to nije ono po čemu ga fanovi pamte. Zbog svojih… »
Vesti dana »
"Nikada nisam rekao da sam pošten političar": Turbulentna politička karijera predsednika Hrvatske Zorana Milanovića: Sukobi i povratak u politički ring
Blic pre 7 satijoš 9 povezanih
Prva izjava Aleksandre Prijović o trudnoći: Oglasila se za "Blic" i prokomentarisala srećne vesti
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Teheran objavio važne vesti! Iranac zatočen u Italiji se konačno vraća u domovinu!
Kurir pre 14 minutajoš 1 povezana
Ekskluzivni snimak: Anđelo Ranković polomio telefon Aniti Stanojlović - Psuje i divlja: "Nemoj, smiri se"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana