Povezane vesti

Nedović povređen za Sferopulosovu muku pred duplo kolo Evrolige (foto)

Nedović povređen za Sferopulosovu muku pred duplo kolo Evrolige (foto)

Sportski žurnal pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u “Beogradskoj areni” od Dubaija 92:107 (24:26, 21:24, 19:28, 28:29) u 16. kolu ABA lige. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da će se sutra znati više o stanju povrede Nemanje Nedovića, koji je… »
Kalinić: "Razbili su nas, ali nećemo zbog ovog imati dan žalosti"

Kalinić: "Razbili su nas, ali nećemo zbog ovog imati dan žalosti"

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić izašao je pred medije posle neočekivanog poraza svog tima od Dubaija u Beogradu, u derbiju 16. kola AdmiralBet ABA lige. Dubai je drugi put ove sezone pobedio Zvezdu, a večeras je bilo 107:92. Kalinić nije imao… »
Razbili su nas u svakom smislu: Nikola Kalinić surovo realan!

Razbili su nas u svakom smislu: Nikola Kalinić surovo realan!

Hot sport pre 5 sati
„Izgubili smo, šta da radimo, nećemo zbog toga imati dan žalosti.“ Košarkaši Crvene zvezde doživeli su težak poraz od ekipe Dubaija rezultatom 107:92 u 16. kolu ABA lige, čime su pali na treće mesto na tabeli. Posle utakmice, pred medijima se… »
"Nama osam dana, Zvezdi jedno jutro": Šokirao crveno-bele i Sferopulosa, pa priznao kako!

"Nama osam dana, Zvezdi jedno jutro": Šokirao crveno-bele i Sferopulosa, pa priznao kako!

Mondo pre 6 sati
Jurica Golemac je bio realan i istakao je da je njegovom timu bilo mnogo lakše da dođe do pobede nego Crvenoj zvezdi. Jurica Golemac i Dubai očigledno znaju nešto što niko drugi ne zna u ABA ligi. Uspeli su da pobede crveno-bele i drugi put ove… »
Sferopulosove reči o Nedoviću ne ulivaju optimizam: „Brine me…“

Sferopulosove reči o Nedoviću ne ulivaju optimizam: „Brine me…“

Nova pre 6 sati
Nemanja Nedović je doživeo povredu tokom treće deonice meča protiv Dubaija u okviru ABA lige. Nedović je krenuo da „zatrpava“ koš rivala, na njegovim krilima crveno-beli su prišli na 59:56, kada su gosti uspeli da dođu do poena. No, sudije su… »
Golema pobeda nad Zvezdom - Golemac: Odigrali smo pametno, imali smo osam dana pripreme, a oni samo jedno jutro (video)

Golema pobeda nad Zvezdom - Golemac: Odigrali smo pametno, imali smo osam dana pripreme, a oni samo jedno jutro (video)

Sportski žurnal pre 6 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u Beogradskoj areni od ekipe Dubaija sa 92:107 (24:26, 21:24, 19:28, 28:29), u utakmici 16. kola ABA lige. Trener Dubaija Jurica Golemac rekao je da su njegovi igrači odigrali veoma pametno i da su dobro… »
Anđušić o prozivkama navijača Zvezde: "Mene to motiviše - moja najbolja partija ove sezone"

Anđušić o prozivkama navijača Zvezde: "Mene to motiviše - moja najbolja partija ove sezone"

B92 pre 5 sati
Košarkaš Dubaija Danilo Anđušić bio je zadovoljan posle druge pobede na Crvenom zvezdom u ABA ligi. Ekipa Jurice Golemca u Beogradskoj areni pobedila je domaćina i aktuelnog šampiona 107:92 u 16. kolu reginalnog takmičenja, a Anđušić je bio… »
Nikola Kalinić podvukao šta je presudilo da Zvezda izgubi od Dubaija: "Nećemo zbog toga imati dan žalosti"

Nikola Kalinić podvukao šta je presudilo da Zvezda izgubi od Dubaija: "Nećemo zbog toga imati dan žalosti"

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su ranije danas ubedljivo od ekipe Dubaija u 16. kolu regionalne ABA lige, tako da su usled toga pali na treće mesto na tabeli - 92:107. Posle meča, pred medije je stao Nikola Kalinić, prvotimac… »
Golemac objasnio kako su dobili Zvezdu: "Neće biti još puno ovakvih mečeva..."

Golemac objasnio kako su dobili Zvezdu: "Neće biti još puno ovakvih mečeva..."

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u meču 16. kola od strane Dubaija rezultatom 107:92 i tako su pali na poziciju tri, a nakon meča se obratio trener gostujućeg tima Jurica Golemac. Komentarisao je igru svog tima, ističući da je… »
Sferopulos otkrio šta je sa Nedovićem, pa objasnio poraz od Dubaija: Krivi samo jednu stvar

Sferopulos otkrio šta je sa Nedovićem, pa objasnio poraz od Dubaija: Krivi samo jednu stvar

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u meču 16. kola od strane Dubaija rezultatom 107:92 i tako su pali na poziciju tri, te se na konferenciji za medije oglasio Janis Sferopulos. Na početku je imao komentar na račun utakmice i vrlo je… »

Vesti dana »