Повезане вести
"Ауто се смрскао. Сви су били у паници, а онда се појавио - он! Сам Бог га посла!": Мирослав о човеку који је након удеса…
Курир 12.01.2025
"Био је сумрак. Враћали смо се из Крушевца и онда - ударац у трактор! Ауто се смрскао. Стао. Дете се уплашило, почело да плаче, а онда је из једних кола, као сам бог да га је послао, истрчао - он!". Овако за Курир прича Мирослав… »
"Сам Бог га послао" Ауто смрскан, паника, а онда се појавио - он! Мирослав о човеку који спасио његово дете
Телеграф 12.01.2025
Препоручујемо. "Тихи херој" спасио је целу породицу, која је код Александровца доживела тешку саобраћајну несрећу. - Био је сумрак. Враћали смо се из Крушевца и онда - ударац у трактор! Ауто се смрскао. Стао. Дете се уплашило… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 1 сатјош 29 повезаних
Никезић (ССП): Нема никакве одлуке, све је била само још једна Вућићева представа
Данас пре 1 сатјош 40 повезаних
Колико кошта легализација и ко не мора уопште да плати! Овако изгледа сајт на који се пријављујете, врло је једноставно! Све готово у неколико кликова
Курир пре 1 сатјош 117 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 3 сатајош 43 повезане