Povezane vesti
"Auto se smrskao. Svi su bili u panici, a onda se pojavio - on! Sam Bog ga posla!": Miroslav o čoveku koji je nakon udesa…
Kurir 12.01.2025
"Bio je sumrak. Vraćali smo se iz Kruševca i onda - udarac u traktor! Auto se smrskao. Stao. Dete se uplašilo, počelo da plače, a onda je iz jednih kola, kao sam bog da ga je poslao, istrčao - on!". Ovako za Kurir priča Miroslav Tatić iz mesta Garevina… »
"Sam Bog ga poslao" Auto smrskan, panika, a onda se pojavio - on! Miroslav o čoveku koji spasio njegovo dete
Telegraf 12.01.2025
Preporučujemo. "Tihi heroj" spasio je celu porodicu, koja je kod Aleksandrovca doživela tešku saobraćajnu nesreću. - Bio je sumrak. Vraćali smo se iz Kruševca i onda - udarac u traktor! Auto se smrskao. Stao. Dete se uplašilo, počelo da plače, a onda je… »
Vesti dana »
Obrušio se kran na gradilištu novog mosta u Beogradu: Jedna osoba poginula, ima povređenih
N1 Info pre 25 minutajoš 13 povezanih
"Cela civilizacija će umreti večeras" Tramp je upravo najavio kataklizmu za Iran, ove reči izazivaju jezu: Teheranu curi vreme, biće izbrisan sa mape
Blic pre 25 minutajoš 32 povezane
Prodat DIS: Akvizicijom nastao najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji
B92 pre 50 minutajoš 26 povezanih
uživo Ultimatum ističe: Tramp najavljuje kraj civilizacije, udari na mostove i naftna čvorišta
NIN pre 50 minutajoš 36 povezanih
Objavljeni snimci pucnjave kod izraelskog konzulata u Istanbulu: Trojica napadača otvorili vatru na policiju
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih