Повезане вести

Александра Пријовић два месеца успела да сакрије трудноћу! Ево ко је први сазнао да је музичка звезда у благословеном стању

Александра Пријовић два месеца успела да сакрије трудноћу! Ево ко је први сазнао да је музичка звезда у благословеном стању

Курир 13.01.2025
Музичка звезда Александра Пријовић чека друго дете са супругом Филипом Живојиновићем, а то је пуна два месеца крила од јавности. Срећу је поделила само са најближима. Вест о певачициној трудноћи изненадила је читав регион, а она… »
Трудна Александра Пријовић: Певачица чека друго дете са Филипом Живојиновићем

Трудна Александра Пријовић: Певачица чека друго дете са Филипом Живојиновићем

Блиц 13.01.2025
Млада музичка звезда Александра Пријовић је трудна и чека друго дете. Наиме, Александра са супругом Филипом Живојиновићем има сина Александра, а ускоро ће њихова породица постати богатија за још једног члана. Подсетимо… »
Прија и Филип живе у вили на бежанији од 500.000 €! Опасана металном капијом, на 4 нивоа, са 4 спаваће собе, завирите у сами…

Прија и Филип живе у вили на бежанији од 500.000 €! Опасана металном капијом, на 4 нивоа, са 4 спаваће собе, завирите у сами…

Курир 13.01.2025
Певачица Александра Пријовић и њен супруг и сарадник Филип Живојиновић чекају друго дете, а пре него што су се венчали купили су луксузну кућу на Бежаниској коси и за то су подигли кредит од 500.000 евра. Певачица и њен супруг… »
Пријовићка у другом стању, а овако прича о браку са филипом: Упознала сам човека који је поштен, добар... А ево шта би волела…

Пријовићка у другом стању, а овако прича о браку са филипом: Упознала сам човека који је поштен, добар... А ево шта би волела…

Курир 13.01.2025
Александра Пријовић је у другом је стању, а како је истицала, у супругу Филипу Живојиновићу нашла је све што је одувек тражила. Александра Пријовић истакла је да јој Филипова подршка веома значи. - Ми смо супер, имам Филипову… »
Вила од пола милиона евра опасана огромним зидинама: У овом елитном делу Београда живе Александра Пријовић и Филип…

Вила од пола милиона евра опасана огромним зидинама: У овом елитном делу Београда живе Александра Пријовић и Филип…

Блиц 13.01.2025
Музичка звезда Александра Пријовић ужива у складном браку са Филипом Живојиновићем, а њихова породица ће ускоро бити богатија за још једног члана. Александра Пријовић је потврдила да је у другом стању, а она са сином… »
Овако изгледа луксузна вила Александре Пријовић и Филипа Живојиновића од пола милиона евра ФОТО

Овако изгледа луксузна вила Александре Пријовић и Филипа Живојиновића од пола милиона евра ФОТО

Нова 13.01.2025
Брена и Боба су им у комшилуку. Александра Пријовић и Филип Живојиновић у складном браку су добили сина Александра, а сада су поделили прелепе вести о томе да је она поново у другом стању. Срећна породица живи у луксузној вили… »
"Имам његову подршку од првог дана, најсрећнија сам": Александра Пријовић и Филип Живојиновић чекају друго дете, а овако је…

"Имам његову подршку од првог дана, најсрећнија сам": Александра Пријовић и Филип Живојиновић чекају друго дете, а овако је…

Блиц 13.01.2025
Млада музичка звезда Александра Пријовић је у другом је стању, а како је истицала, у супругу Филипу Живојиновићу нашла је све што је одувек тражила. Александра Пријовић истакла је да јој Филипова подршка веома значи. - Ми смо… »
Прва изјава Александре Пријовић о трудноћи: Огласила се за "Блиц" и прокоментарисала срећне вести

Прва изјава Александре Пријовић о трудноћи: Огласила се за "Блиц" и прокоментарисала срећне вести

Блиц 12.01.2025
Млада музичка звезда Александра Пријовић чека друго дете са супругом Филипом Живојиновићем. Александра се тим поводом огласила за "Блиц" и кратко прокоментарисала срећне вести. - Тачно је. Хвала на честиткама - рекла је… »
"Волела бих да добијем девојчицу": Александра Пријовић трудна, а овако је говорила о принови: "Само да је живо и здраво"

"Волела бих да добијем девојчицу": Александра Пријовић трудна, а овако је говорила о принови: "Само да је живо и здраво"

Блиц 12.01.2025
Александра Пријовић је у другом стању, а она и њен супруг Филип Живојиновић чекају друго дете. Наиме, Александра са супругом Филипом Живојиновићем има сина Александра, а ускоро ће њихова породица постати богатија за још једног… »

Вести дана »