Povezane vesti
Aleksandra Prijović dva meseca uspela da sakrije trudnoću! Evo ko je prvi saznao da je muzička zvezda u blagoslovenom stanju
Kurir 13.01.2025
Muzička zvezda Aleksandra Prijović čeka drugo dete sa suprugom Filipom Živojinovićem, a to je puna dva meseca krila od javnosti. Sreću je podelila samo sa najbližima. Vest o pevačicinoj trudnoći iznenadila je čitav region, a ona se sada i oglasila za… »
Trudna Aleksandra Prijović: Pevačica čeka drugo dete sa Filipom Živojinovićem
Blic 13.01.2025
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je trudna i čeka drugo dete. Naime, Aleksandra sa suprugom Filipom Živojinovićem ima sina Aleksandra, a uskoro će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Podsetimo, Aleksandra nam je nedavno otkrila… »
Prija i Filip žive u vili na bežaniji od 500.000 €! Opasana metalnom kapijom, na 4 nivoa, sa 4 spavaće sobe, zavirite u sami…
Kurir 13.01.2025
Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug i saradnik Filip Živojinović čekaju drugo dete, a pre nego što su se venčali kupili su luksuznu kuću na Bežaniskoj kosi i za to su podigli kredit od 500.000 evra. Pevačica i njen suprug pre nego što su se… »
Prijovićka u drugom stanju, a ovako priča o braku sa filipom: Upoznala sam čoveka koji je pošten, dobar... A evo šta bi volela…
Kurir 13.01.2025
Aleksandra Prijović je u drugom je stanju, a kako je isticala, u suprugu Filipu Živojinoviću našla je sve što je oduvek tražila. Aleksandra Prijović istakla je da joj Filipova podrška veoma znači. - Mi smo super, imam Filipovu podršku od prvog dana, ja… »
Vila od pola miliona evra opasana ogromnim zidinama: U ovom elitnom delu Beograda žive Aleksandra Prijović i Filip…
Blic 13.01.2025
Muzička zvezda Aleksandra Prijović uživa u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem, a njihova porodica će uskoro biti bogatija za još jednog člana. Aleksandra Prijović je potvrdila da je u drugom stanju, a ona sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom živi… »
Ovako izgleda luksuzna vila Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića od pola miliona evra FOTO
Nova 13.01.2025
Brena i Boba su im u komšiluku. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom braku su dobili sina Aleksandra, a sada su podelili prelepe vesti o tome da je ona ponovo u drugom stanju. Srećna porodica živi u luksuznoj vili, a čiju unutrašnjost… »
"Imam njegovu podršku od prvog dana, najsrećnija sam": Aleksandra Prijović i Filip Živojinović čekaju drugo dete, a ovako je…
Blic 13.01.2025
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je u drugom je stanju, a kako je isticala, u suprugu Filipu Živojinoviću našla je sve što je oduvek tražila. Aleksandra Prijović istakla je da joj Filipova podrška veoma znači. - Mi smo super, imam Filipovu… »
Prva izjava Aleksandre Prijović o trudnoći: Oglasila se za "Blic" i prokomentarisala srećne vesti
Blic 12.01.2025
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović čeka drugo dete sa suprugom Filipom Živojinovićem. Aleksandra se tim povodom oglasila za "Blic" i kratko prokomentarisala srećne vesti. - Tačno je. Hvala na čestitkama - rekla je Aleksandra za "Blic". Podsetimo… »
"Volela bih da dobijem devojčicu": Aleksandra Prijović trudna, a ovako je govorila o prinovi: "Samo da je živo i zdravo"
Blic 12.01.2025
Aleksandra Prijović je u drugom stanju, a ona i njen suprug Filip Živojinović čekaju drugo dete. Naime, Aleksandra sa suprugom Filipom Živojinovićem ima sina Aleksandra, a uskoro će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Podsetimo… »
Vesti dana »
Tramp: Iranski lideri pregovaraju sa SAD, ali se plaše da to priznaju
Beta pre 16 minutajoš 49 povezanih
Posle sunčanog jutra, podne naoblačenje sa padavinama, temperatura do 20 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 23 povezane