Повезане вести
Анита Станојловић поднела кривичну пријаву против Анђела Ранковића: Доставила полицији све доказе о бившем дечку
Блиц 13.01.2025
Победница "Елите 6", Анита Станојловић, вечерас је, 12. јануара, отишла у полицију како би поднела кривичну пријаву. Наиме, Анита је поднела кривичну пријаву против бившег дечка Анђела Ранковића. Анита је била у станици МУП-а, а… »
"Имам снимак његове мајке!" Анита коначно открила шта се налази у телефону који јој је Анђело уништио, па прокоментарисала да…
Курир 13.01.2025
Победница прошле сезоне "Елите", Анита Станојловић, огласила се након што је јуче као бомба одјекнула вест са је завршила у полицији због инцидента који је у новогодишњој ноћи имала са бившим дечком Анђелом Ранковићем. Анита је… »
"Имам свашта о његовој мајци": Анита Станојловић открила шта је у телефону који је Анђело поломио: Поменула и афере са…
Блиц 13.01.2025
Бивша девојка и ријалити победница Анита Станојловић опет је проговорила о телефону који је разбио њен бивши дечко Анђело Ранковић, као и да у њему постоје ствари које се тичу његове мајке. Наиме, она се огласила након што је… »
Ексклузивни снимак: Анђело Ранковић поломио телефон Анити Станојловић - Псује и дивља: "Немој, смири се"
Блиц 12.01.2025
Бивши ријалити учесници Анита Станојловић и Анђело Ранковић нижу скандале откако су раскинули, а сада је "Блиц" дошао у посед ексклузивног снимка њихове свађе. Наиме, Анита Станојловић данас је читав дан провела у станици… »
"Пријавио ме је полицији за узнемиравање": Прва изјава Аните Станојловић након драме са Анђелом Ранковићем:"Провела сам цео…
Блиц 12.01.2025
Победница "Елите 6", Анита Станојловић огласила се за "Блиц" након што је данашњи дан провела у полицији. Анита се тим поводом огласила за "Блиц" и открила да је Анђело Ранковић њу пријавио за узнемиравање. - Провела сам пола… »
Вести дана »
Црвена звезда игра градски дерби у Зајечару! Ево када и где можете да гледате београдски класик
Курир пре 41 минутајош 4 повезане