Povezane vesti

Anita Stanojlović podnela krivičnu prijavu protiv Anđela Rankovića: Dostavila policiji sve dokaze o bivšem dečku

Anita Stanojlović podnela krivičnu prijavu protiv Anđela Rankovića: Dostavila policiji sve dokaze o bivšem dečku

Blic 13.01.2025
Pobednica "Elite 6", Anita Stanojlović, večeras je, 12. januara, otišla u policiju kako bi podnela krivičnu prijavu. Naime, Anita je podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka Anđela Rankovića. Anita je bila u stanici MUP-a, a tamo je dostavila… »
"Imam snimak njegove majke!" Anita konačno otkrila šta se nalazi u telefonu koji joj je Anđelo uništio, pa prokomentarisala…

"Imam snimak njegove majke!" Anita konačno otkrila šta se nalazi u telefonu koji joj je Anđelo uništio, pa prokomentarisala…

Kurir 13.01.2025
Pobednica prošle sezone "Elite", Anita Stanojlović, oglasila se nakon što je juče kao bomba odjeknula vest sa je završila u policiji zbog incidenta koji je u novogodišnjoj noći imala sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem. Anita je, naime, još… »
"Imam svašta o njegovoj majci": Anita Stanojlović otkrila šta je u telefonu koji je Anđelo polomio: Pomenula i afere sa…

"Imam svašta o njegovoj majci": Anita Stanojlović otkrila šta je u telefonu koji je Anđelo polomio: Pomenula i afere sa…

Blic 13.01.2025
Bivša devojka i rijaliti pobednica Anita Stanojlović opet je progovorila o telefonu koji je razbio njen bivši dečko Anđelo Ranković, kao i da u njemu postoje stvari koje se tiču njegove majke. Naime, ona se oglasila nakon što je juče kao bomba… »
Ekskluzivni snimak: Anđelo Ranković polomio telefon Aniti Stanojlović - Psuje i divlja: "Nemoj, smiri se"

Ekskluzivni snimak: Anđelo Ranković polomio telefon Aniti Stanojlović - Psuje i divlja: "Nemoj, smiri se"

Blic 12.01.2025
Bivši rijaliti učesnici Anita Stanojlović i Anđelo Ranković nižu skandale otkako su raskinuli, a sada je "Blic" došao u posed ekskluzivnog snimka njihove svađe. Naime, Anita Stanojlović danas je čitav dan provela u stanici policije nakon što ju… »
"Prijavio me je policiji za uznemiravanje": Prva izjava Anite Stanojlović nakon drame sa Anđelom Rankovićem:"Provela sam ceo…

"Prijavio me je policiji za uznemiravanje": Prva izjava Anite Stanojlović nakon drame sa Anđelom Rankovićem:"Provela sam ceo…

Blic 12.01.2025
Pobednica "Elite 6", Anita Stanojlović oglasila se za "Blic" nakon što je današnji dan provela u policiji. Anita se tim povodom oglasila za "Blic" i otkrila da je Anđelo Ranković nju prijavio za uznemiravanje. - Provela sam pola dana u policiji jer… »

Vesti dana »