Повезане вести
Зеленски: Украјински ватрогасци спремни да помогну у гашењу пожара у Калифорнији
Нови магазин 13.01.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је да постоји могућност да се ватрогасци из Украјине пошаљу у САД како би помогли у гашењу великих пожара који су захватили делове Лос Анђелеса. "Данас сам рекао министру унутрашњих… »
Зеленски шаље ватрогасце у пакао Лос Анђелеса! "Тамо је ситуација изузетно тешка и Украјинци могу да помогну Американцима и…
Курир 13.01.2025
У јеку масовних смртоносних пожара који су запалили десетине хиљада хектара земље и оставили за собом најмање двадесетак мртвих у околини Лос Анђелеса, локални ватрогасци и становништво добили су подршку из целог света. Екипе… »
Зеленски понудио помоћ за гашење пожара око Лос Анђелеса: "Украјинци могу помоћи Американцима да спасу животе"
Блиц 13.01.2025
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да су ватрогасци из његове земље у приправности да помогну у борби против пожара у Калифорнији. - Данас сам дао инструкције украјинском министру унутрашњих послова и… »
Володимир Зеленски понудио Америци помоћ за гашење пожара око Лос Анђелеса
Телеграф 13.01.2025
Препоручујемо. Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да су ватрогасци из његове земље у приправности да помогну у борби против пожара у Калифорнији. "Данас сам дао инструкције украјинском министру… »
Вести дана »
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 2 сатајош 1 повезана