Повезане вести

Зеленски: Украјински ватрогасци спремни да помогну у гашењу пожара у Калифорнији

Зеленски: Украјински ватрогасци спремни да помогну у гашењу пожара у Калифорнији

Нови магазин 13.01.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је да постоји могућност да се ватрогасци из Украјине пошаљу у САД како би помогли у гашењу великих пожара који су захватили делове Лос Анђелеса. "Данас сам рекао министру унутрашњих… »
Зеленски шаље ватрогасце у пакао Лос Анђелеса! "Тамо је ситуација изузетно тешка и Украјинци могу да помогну Американцима и…

Зеленски шаље ватрогасце у пакао Лос Анђелеса! "Тамо је ситуација изузетно тешка и Украјинци могу да помогну Американцима и…

Курир 13.01.2025
У јеку масовних смртоносних пожара који су запалили десетине хиљада хектара земље и оставили за собом најмање двадесетак мртвих у околини Лос Анђелеса, локални ватрогасци и становништво добили су подршку из целог света. Екипе… »
Зеленски понудио помоћ за гашење пожара око Лос Анђелеса: "Украјинци могу помоћи Американцима да спасу животе"

Зеленски понудио помоћ за гашење пожара око Лос Анђелеса: "Украјинци могу помоћи Американцима да спасу животе"

Блиц 13.01.2025
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да су ватрогасци из његове земље у приправности да помогну у борби против пожара у Калифорнији. - Данас сам дао инструкције украјинском министру унутрашњих послова и… »
Володимир Зеленски понудио Америци помоћ за гашење пожара око Лос Анђелеса

Володимир Зеленски понудио Америци помоћ за гашење пожара око Лос Анђелеса

Телеграф 13.01.2025
Препоручујемо. Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да су ватрогасци из његове земље у приправности да помогну у борби против пожара у Калифорнији. "Данас сам дао инструкције украјинском министру… »

Вести дана »