Povezane vesti
Cvijanović čestitala Milanoviću reizbor za predsednika Hrvatske: U meni ćete imati pouzdanog partnera
Blic 13.01.2025
Srpski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je večeras Zoranu Milanoviću ponovni izbor za predsednika Hrvatske i poručila da će u njoj imati pouzdanog partnera i sagovornika. - Gospodine Milanoviću, zadovoljstvo mi je da… »
Cvijanović čestitala Milanoviću reizbor za predsednika Hrvatske: U meni ćete imati pouzdanog partnera
Blic 13.01.2025
Srpski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je večeras Zoranu Milanoviću ponovni izbor za predsednika Hrvatske i poručila da će u njoj imati pouzdanog partnera i sagovornika. - Gospodine Milanoviću, zadovoljstvo mi je da… »
Cijanović i Dodik čestitali pobedu Milanoviću na predsedničkim izborima u Hrvatskoj
Danas 12.01.2025
Predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je večeras Zoranu Milanoviću ponovni izbor na funkciju predsednika Hrvatske. Ona je izrazila očekivanje da će se u okviru Milanovićevog novog mandatnog perioda bilateralni odnosi BiH i Hrvatske… »
Vesti dana »
Vučić u Vlasotincu: Otvara se Trening centar za dualno obrazovanje
Euronews pre 21 minutajoš 26 povezanih
Vrućine se zadržavaju na jugu Srbije, od utorka promena vremena
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 17 povezanih
Borba sa požarom na Stolovima traje već 18 dana: Najteže i dalje u Deliblatskoj peščari
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Kanada najavljuje uzvratne carine nakon propasti trgovinskih pregovora sa SAD-om
SEEbiz pre 1 satjoš 9 povezanih
Srbija zatražila pomoć EU u gašenju požara, potvrđeno iz Brisela za BBC
BBC News pre 1 satjoš 10 povezanih