Povezane vesti
Cvijanović čestitala Milanoviću reizbor za predsednika Hrvatske: U meni ćete imati pouzdanog partnera
Blic 13.01.2025
Srpski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je večeras Zoranu Milanoviću ponovni izbor za predsednika Hrvatske i poručila da će u njoj imati pouzdanog partnera i sagovornika. - Gospodine Milanoviću, zadovoljstvo mi je da… »
Cvijanović čestitala Milanoviću reizbor za predsednika Hrvatske: U meni ćete imati pouzdanog partnera
Blic 13.01.2025
Srpski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je večeras Zoranu Milanoviću ponovni izbor za predsednika Hrvatske i poručila da će u njoj imati pouzdanog partnera i sagovornika. - Gospodine Milanoviću, zadovoljstvo mi je da… »
Cijanović i Dodik čestitali pobedu Milanoviću na predsedničkim izborima u Hrvatskoj
Danas 12.01.2025
Predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je večeras Zoranu Milanoviću ponovni izbor na funkciju predsednika Hrvatske. Ona je izrazila očekivanje da će se u okviru Milanovićevog novog mandatnog perioda bilateralni odnosi BiH i Hrvatske… »
Vesti dana »
"Verujemo da Rusi u dobroj volji vode pregovore o prodaji NIS-a": Ministarka pozdravila odluku za plate
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Tjurdenjev: U toku pregovori sa nekoliko strana, postoji šansa da NIS dobije licencu
RTV pre 4 satijoš 24 povezane
Apelacioni sud ukinuo presudu Dijani Hrkalović: Naloženo novo suđenje
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 4 satijoš 37 povezanih