Povezane vesti
"Ubio sam dvoje ljudi Zbog vinograda" Goran Bregović u BG gaji paradajz, boraniju, a u Zagorju hteo da oživi vinograd, a posle…
Kurir 13.01.2025
Goran Bregović, muzičar koji ima svetsku slavu i veliko bogatstvo prvi put se u javnosti prisetio detinjstva i skromnog života, ali i situacije u kojoj je kako sam kaže pobio dvoje ljudi! Mislim da očevi nisu neophodni u životu, ne zna se čemu tačno… »
"Pobio sam dvoje ljudi Zbog vinograda": Goran Bregović o tragedijama na njegovom imanju: Zbog toga je odustao od svega
Blic 13.01.2025
Muzičar Goran Bregović progovorio je o svom detinjstvu, razvodu roditelja, ali i velikoj želji da oživi vinograd u Zagorju. Pokušao je da ostvari tu želju, međutim zbog dve tragedije odlučio je da prekine rad na tome. - Mislim da očevi nisu neophodni u… »
Vesti dana »
Vojvodina ispred Partizana: Novosađani srušili OFK Beograd i osigurali drugo mesto!
Hot sport pre 1 satjoš 28 povezanih
Kriza na Bliskom istoku Tramp zapretio Iranu: Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa
Euronews pre 24 satajoš 38 povezanih
VJT najavilo žalbu na odluku da jedina žena uhapšena zbog ubistva Nešovića na Senjaku bude u kućnom pritvoru, objavili na koji način je učestvovala
Nova pre 3 satajoš 90 povezanih
(Foto, video) Rukometaši Srbije igraju revanš baraža protiv Mađarske za plasman na Svetsko prvenstvo
Dnevnik pre 24 satajoš 59 povezanih
Prva izjava "Lavine" nakon sletanja u Beograd: Prokometarisali žiri, pa spomenuli ponovno učešće
Telegraf pre 24 satajoš 29 povezanih