Povezane vesti
"Ubio sam dvoje ljudi Zbog vinograda" Goran Bregović u BG gaji paradajz, boraniju, a u Zagorju hteo da oživi vinograd, a…
Kurir pre 3 sata
Goran Bregović, muzičar koji ima svetsku slavu i veliko bogatstvo prvi put se u javnosti prisetio detinjstva i skromnog života, ali i situacije u kojoj je kako sam kaže pobio dvoje ljudi! Mislim da očevi nisu neophodni u životu, ne zna se čemu… »
"Pobio sam dvoje ljudi Zbog vinograda": Goran Bregović o tragedijama na njegovom imanju: Zbog toga je odustao od svega
Blic pre 5 sati
Muzičar Goran Bregović progovorio je o svom detinjstvu, razvodu roditelja, ali i velikoj želji da oživi vinograd u Zagorju. Pokušao je da ostvari tu želju, međutim zbog dve tragedije odlučio je da prekine rad na tome. - Mislim da očevi nisu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti se ograđuju od nacionalističkih obeležja i ekstremista: Večeras protestna šetnja do Petrovaradina, zakazan protest nastavnika
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih
Sporo paljenje Đokovića: Posle izgubljenog seta Novak pokazao ko je „gazda“ u Melburnu
Danas pre 1 satjoš 31 povezana
Los Anđeles u trci s vatrom i vremenom – kratak predah pre povratka jakih vetrova Santa Ane
RTS pre 2 satajoš 34 povezane