Povezane vesti
Medvedev: “Nemački scenario” nezamisliv za Ukrajinu
Vesti online pre 1 dan
Razmatranje “nemačkog scenarija” za rešavanje ukrajinskog pitanja nije verovatno, pošto niko neće ozbiljno razmatrati opciju da nuklearna sila vrši bilo kakve ustupke Kijevu, istakao je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij… »
"Nuklearna sila da vrši ustupke Kijevu? To neće niko ni da razmatra": Oglasio se Medvedev oko "nemačkog scenarija" za…
Blic pre 1 dan
Razmatranje "nemačkog scenarija" za rešavanje ukrajinskog pitanja nije verovatno, pošto niko neće ozbiljno razmatrati opciju da nuklearna sila vrši bilo kakve ustupke Kijevu, istakao je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij… »
"Nuklearna sila da vrši ustupke Kijevu? Nema šanse": Medvedev odbacio "nemački scenario", nastavlja se pokolj u Ukrajini!
Kurir pre 24 sata
Razmatranje "nemačkog scenarija" za rešavanje ukrajinskog pitanja nije verovatno, jer niko neće ozbiljno razmatrati opciju da nuklearna sila vrši ustupke Kijevu, rekao je Dmitrij Medvedev, zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Ruske Federacije… »
Vesti dana »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
NSPRS najavio potpunu obustavu rada i protestni skup za ponedeljak
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 17 povezanih
Novosadski srednjoškolci i profesori najavili proteste: Kakav je plan za 17, 18. i 19. januar?
Luftika pre 18 minutajoš 13 povezanih
Australijan open, treći dan: Beretini poslao navijače na spavanje, na terenu teniski vunderkind
Nova pre 25 minutajoš 30 povezanih
Bilo je dovoljno dokaza da Tramp bude osuđen u slučaju izbora 2020: Izveštaj specijalnog tužioca SAD
BBC News pre 37 minutajoš 15 povezanih