Povezane vesti

U fokusu ekonomske teme i uspešna saradnja: Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Australije Danijela…

U fokusu ekonomske teme i uspešna saradnja: Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Australije Danijela…

Kurir pre 17 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Komonvelta Australije Danijela Emerija. - Zahvalio sam ambasadoru Emeriju na doprinosu unapređenju bilateralnih odnosa između Srbije i Australije tokom njegovog… »
Vučić sa odlazećim ambasadorom Australije o ekonomskoj saradnji dveju zemalja

Vučić sa odlazećim ambasadorom Australije o ekonomskoj saradnji dveju zemalja

RTV pre 24 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ambasadoru Danijelu Emeriju na doprinosu unapređenju bilateralnih odnosa Srbije i Australije tokom njegovog mandata i izrazio uverenje da će politički dijalog i ekonomska saradnja dveju… »
Vučić primio ambasadora Australije u oproštajnu posetu: Posebno sam istakao značaj srpske zajednice kao mosta koji povezuje…

Vučić primio ambasadora Australije u oproštajnu posetu: Posebno sam istakao značaj srpske zajednice kao mosta koji povezuje…

Blic pre 24 sata
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Komonvelta Australije Danijela Emerija. - Zahvalio sam ambasadoru Emeriju na doprinosu unapređenju bilateralnih odnosa između Srbije i Australije tokom njegovog… »
Vučić sa odlazećim ambasadorom Australije o ekonomskoj saradnji dve zemlje

RTS pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je ambasadoru Danijelu Emeriju na doprinosu unapređenju bilateralnih odnosa Srbije i Australije tokom njegovog mandata i izrazio uverenje da će politički dijalog i ekonomska saradnja dve zemlje nastaviti da… »

Euronews pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je ambasadoru Danijelu Emeriju na doprinosu unapređenju bilateralnih odnosa Srbije i Australije tokom njegovog mandata i izrazio uverenje da će politički dijalog i ekonomska saradnja dve zemlje nastaviti da… »

Telegraf pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ambasadoru Danijelu Emeriju na doprinosu unapređenju bilateralnih odnosa Srbije i Australije tokom njegovog mandata i izrazio uverenje da će politički dijalog i ekonomska saradnja dve zemlje… »

Vesti dana »