Повезане вести

У фокусу економске теме и успешна сарадња: Председник Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Аустралије Данијела Емерија…

У фокусу економске теме и успешна сарадња: Председник Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Аустралије Данијела Емерија…

Курир 13.01.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Комонвелта Аустралије Данијела Емерија. - Захвалио сам амбасадору Емерију на доприносу унапређењу билатералних односа између Србије и… »
Вучић са одлазећим амбасадором Аустралије о економској сарадњи двеју земаља

Вучић са одлазећим амбасадором Аустралије о економској сарадњи двеју земаља

РТВ 13.01.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић захвалио је данас амбасадору Данијелу Емерију на доприносу унапређењу билатералних односа Србије и Аустралије током његовог мандата и изразио уверење да ће политички дијалог и… »
Вучић примио амбасадора Аустралије у опроштајну посету: Посебно сам истакао значај српске заједнице као моста који повезује…

Вучић примио амбасадора Аустралије у опроштајну посету: Посебно сам истакао значај српске заједнице као моста који повезује…

Блиц 13.01.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Комонвелта Аустралије Данијела Емерија. - Захвалио сам амбасадору Емерију на доприносу унапређењу билатералних односа између Србије и… »
Вучић са одлазећим амбасадором Аустралије о економској сарадњи две земље

Еуроневс 13.01.2025
Председник Србије Александар Вучић захвалио је амбасадору Данијелу Емерију на доприносу унапређењу билатералних односа Србије и Аустралије током његовог мандата и изразио уверење да ће политички дијалог и економска сарадња… »

РТС 13.01.2025
Председник Србије Александар Вучић захвалио је амбасадору Данијелу Емерију на доприносу унапређењу билатералних односа Србије и Аустралије током његовог мандата и изразио уверење да ће политички дијалог и економска сарадња… »

Телеграф 13.01.2025
Председник Србије Александар Вучић захвалио је данас амбасадору Данијелу Емерију на доприносу унапређењу билатералних односа Србије и Аустралије током његовог мандата и изразио уверење да ће политички дијалог и економска… »

Вести дана »