Povezane vesti
Sinera pitali za doping slučaj njegovog rivala, on hladno odgovorio: "Meni su presudili da sam nevin, zar ne?"
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Italijanski teniser i prvi favorit za titulu na Australijan openu Janik Siner plasirao se u drugo kolo Australijan opena eliminisavši Nikolasa Đarija iz Čilea sa 3-0 (7:6, 7:6, 6:1). Branilac titule je za oko 180 minuta slomio otpor… »
"Izvini, ništa lično": Alkaraza stavili u neprijatnu situaciju da rangira tenisere: "Ja sam 1, Rafa 2..."
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Španac Karlos Alkaraz se plasirao se u drugo kolo pošto je sigurno savladao Aleksandra Ševčenka iz Kazahstana sa 6:1, 7:5, 6:1. Alkaraz je na ovom meču pokazao da je u sjajnoj fizičkoj formi, pošto je igrao u majici bez rukava, pa smo… »
Alkaraz pokazao brutalne mišiće i uz Ivaniševića na tribinama napravio korak ka duelu sa Đokovićem
Telegraf 13.01.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz potvrdio je ulogu favorita i plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je savladao Aleksandra Ševčenka sa 6:1, 7:5, 6:1. Jedini problem Alkaraz je imao u drugom setu, kada je gubio sa 5:3 i imao brejk zaostatka, ali… »
Ivanišević "izdao" Novaka, pogledajte koga gleda dok Đoković igra u isto vreme
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. U isto vreme kada se i Novak Đoković bori za drugo kolo Australijan opena, Karlos Alkaraz protiv Aleksandra Ševčenka pokušava da učini isto. Nakon pola sata borbe je poveo u setovima i tako pokazao zbog čega je veliki favorit. Španac je… »
Vesti dana »
Otkriveni detalji dogovora koji je čitav svet čekao: Evo zbog čega je Tramp doneo hitnu odluku
Blic pre 22 minutajoš 24 povezane
Đedović Handanović: Najniža proizvodnja na Đerdapu otkako je pušten u rad, apel za štednju struje
Morava info pre 7 minutajoš 19 povezanih
Zašto je ime Ilija toliko posebno? Njegovo značenje krije snažnu poruku za svakog dečaka
Telegraf pre 27 minutajoš 22 povezane
Na Horgošu uhapšen osumnjičeni za ratni zločin na Kosovu i Metohiji
Sputnik pre 12 minutajoš 19 povezanih