Povezane vesti
Sinera pitali za doping slučaj njegovog rivala, on hladno odgovorio: "Meni su presudili da sam nevin, zar ne?"
Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Italijanski teniser i prvi favorit za titulu na Australijan openu Janik Siner plasirao se u drugo kolo Australijan opena eliminisavši Nikolasa Đarija iz Čilea sa 3-0 (7:6, 7:6, 6:1). Branilac titule je za oko 180 minuta slomio otpor… »
Alkaraz pokazao brutalne mišiće i uz Ivaniševića na tribinama napravio korak ka duelu sa Đokovićem
Telegraf pre 1 dan
Španski teniser Karlos Alkaraz potvrdio je ulogu favorita i plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je savladao Aleksandra Ševčenka sa 6:1, 7:5, 6:1. Jedini problem Alkaraz je imao u drugom setu, kada je gubio sa 5:3 i imao brejk zaostatka… »
"Izvini, ništa lično": Alkaraza stavili u neprijatnu situaciju da rangira tenisere: "Ja sam 1, Rafa 2..."
Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Španac Karlos Alkaraz se plasirao se u drugo kolo pošto je sigurno savladao Aleksandra Ševčenka iz Kazahstana sa 6:1, 7:5, 6:1. Alkaraz je na ovom meču pokazao da je u sjajnoj fizičkoj formi, pošto je igrao u majici bez rukava, pa… »
Ivanišević "izdao" Novaka, pogledajte koga gleda dok Đoković igra u isto vreme
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. U isto vreme kada se i Novak Đoković bori za drugo kolo Australijan opena, Karlos Alkaraz protiv Aleksandra Ševčenka pokušava da učini isto. Nakon pola sata borbe je poveo u setovima i tako pokazao zbog čega je veliki favorit… »
Vesti dana »
Kako Miroslav Aleksić odgovara na kritiku da opozicija ne radi dovoljno?
Danas pre 26 minutajoš 26 povezanih
Sindikat prosvetnih radnika najavio: Potpuna obustava rada 20. januara
Jugmedia pre 1 satjoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Blokada ispred Pravnog fakulteta, novi protest u Novom Sadu: „Nema nazad, sve će da stane“
Nova pre 20 minutajoš 15 povezanih
Rhmz izdao hitno upozorenje: Opasna pojava u Beogradu i još 2 dela Srbije, evo kad stiže sneg
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih