Повезане вести

Синера питали за допинг случај његовог ривала, он хладно одговорио: "Мени су пресудили да сам невин, зар не?"

Синера питали за допинг случај његовог ривала, он хладно одговорио: "Мени су пресудили да сам невин, зар не?"

Телеграф 13.01.2025
Препоручујемо. Италијански тенисер и први фаворит за титулу на Аустралијан опену Јаник Синер пласирао се у друго коло Аустралијан опена елиминисавши Николаса Ђарија из Чилеа са 3-0 (7:6, 7:6, 6:1). Бранилац титуле је за око 180… »
"Извини, ништа лично": Алкараза ставили у непријатну ситуацију да рангира тенисере: "Ја сам 1, Рафа 2..."

"Извини, ништа лично": Алкараза ставили у непријатну ситуацију да рангира тенисере: "Ја сам 1, Рафа 2..."

Телеграф 13.01.2025
Препоручујемо. Шпанац Карлос Алкараз се пласирао се у друго коло пошто је сигурно савладао Александра Шевченка из Казахстана са 6:1, 7:5, 6:1. Алкараз је на овом мечу показао да је у сјајној физичкој форми, пошто је играо у… »
Алкараз показао бруталне мишиће и уз Иванишевића на трибинама направио корак ка дуелу са Ђоковићем

Алкараз показао бруталне мишиће и уз Иванишевића на трибинама направио корак ка дуелу са Ђоковићем

Телеграф 13.01.2025
Шпански тенисер Карлос Алкараз потврдио је улогу фаворита и пласирао се у друго коло Аустралијан опена, пошто је савладао Александра Шевченка са 6:1, 7:5, 6:1. Једини проблем Алкараз је имао у другом сету, када је губио са 5:3 и… »
Иванишевић "издао" Новака, погледајте кога гледа док Ђоковић игра у исто време

Иванишевић "издао" Новака, погледајте кога гледа док Ђоковић игра у исто време

Телеграф 13.01.2025
Препоручујемо. У исто време када се и Новак Ђоковић бори за друго коло Аустралијан опена, Карлос Алкараз против Александра Шевченка покушава да учини исто. Након пола сата борбе је повео у сетовима и тако показао због чега је… »

Вести дана »