Povezane vesti
Jedan svet koji postoji u čudesnom prostranstvu između smeha i suza, radosti i melanholije: Mirjana Bobić Mojsilović ponovo…
Nova 13.01.2025
Izložba Mirjane Bobić Mojsilović "Stvarnost nije dovoljna" biće otvorena 14. januara u 19 časova u Likovnoj galeriji Kolarčeve zadužbine. Izložba u Likovnoj galeriji Kolarca peta je samostalna postavka Mirjane Bobić Mojsilović u Beogradu. – „Moje slike… »
Izložba "Stvarnost nije dovoljna" Mirjane Bobić Mojsilović 14. januara u Kolarcu
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Izložba "Stvarnost nije dovoljna" autorke Mirjane Bobić Mojsilović biće otvorena 14. januara u Likovnoj galeriji Kolarčeve zadužbine, saopštila je ta ustanova kulture. "Moje slike su romani, moji romani su slike", poručila je Bobić… »
Vesti dana »
VIDEO Jokić nasmejao novinare kada su mu postavili pitanje posle dramatične pobede
Nova pre 27 minutajoš 40 povezanih
Nove informacije o stanju vrhovnog vođe Irana: Otkriveno gde se nalazi, obaveštajni izvori tvrde da je bez svesti
Nova pre 32 minutajoš 20 povezanih
Hitno upozorenje RHMZ: Srbiju pred Uskrs očekuje veoma opasna pojava, evo kada će biti najkritičnije
Blic pre 12 minutajoš 18 povezanih
Večeras ističe Trampov ultimatum „životinjama“, Iranci neće da popuste „ludaku“
Vreme pre 17 minutajoš 16 povezanih