Povezane vesti

Crnogorac šokiran računom u novosadskom klubu: Potrošio ovoliko para, a nije se, kaže, ni napio?! Konobar mu sam uzeo…

Crnogorac šokiran računom u novosadskom klubu: Potrošio ovoliko para, a nije se, kaže, ni napio?! Konobar mu sam uzeo…

Kurir pre 19 sati
Jednog korisnika društvene mreže "Redit" iz Crne Gore razbesnela je situacija koju je nedavno doživeo u Novom Sadu, a kako navodi, odlučio je da ode u izlazak u ovom gradu i potrošio skoro 100 evra, a da se čak nije ni napio. Kako je objasnio… »
"Potrošili smo 100 evra, nismo se ni napili": Crnogorac šokiran cenama u novosadskom klubu, osuo i po devojkama

"Potrošili smo 100 evra, nismo se ni napili": Crnogorac šokiran cenama u novosadskom klubu, osuo i po devojkama

Mondo pre 20 sati
Crnogorac je nakon izlaska u klub u Novom Sadu ostao šokiran zbog, kako navodi, previsokih cena. Jednog korisnika društvene mreže "Redit" iz Crne Gore razbesnela je situacija koju je nedavno doživeo u Novom Sadu, a kako navodi, odlučio je da ode u… »
Crnogorac otišao u novosadski klub i frapirao se: Konobar sam uzeo bakšiš, osuo paljbu i po lepšem polu: "Potrošio sam 100…

Crnogorac otišao u novosadski klub i frapirao se: Konobar sam uzeo bakšiš, osuo paljbu i po lepšem polu: "Potrošio sam 100…

Blic pre 1 dan
Jednog korisnika društvene mreže "Reddit" iz Crne Gore razbesnela je situacija koju je nedavno doživeo u Novom Sadu, a kako navodi, odlučio je da ode u izlazak u ovom gradu i potrošio skoro 100 evra, a da se čak nije ni napio. Kako je objasnio… »

Vesti dana »