Повезане вести

Црногорац шокиран рачуном у новосадском клубу: Потрошио оволико пара, а није се, каже, ни напио?! Конобар му сам узео бакшиш…

Црногорац шокиран рачуном у новосадском клубу: Потрошио оволико пара, а није се, каже, ни напио?! Конобар му сам узео бакшиш…

Курир 13.01.2025
Једног корисника друштвене мреже "Редит" из Црне Горе разбеснела је ситуација коју је недавно доживео у Новом Саду, а како наводи, одлучио је да оде у излазак у овом граду и потрошио скоро 100 евра, а да се чак није ни напио… »
"Потрошили смо 100 евра, нисмо се ни напили": Црногорац шокиран ценама у новосадском клубу, осуо и по девојкама

"Потрошили смо 100 евра, нисмо се ни напили": Црногорац шокиран ценама у новосадском клубу, осуо и по девојкама

Мондо 13.01.2025
Црногорац је након изласка у клуб у Новом Саду остао шокиран због, како наводи, превисоких цена. Једног корисника друштвене мреже "Редит" из Црне Горе разбеснела је ситуација коју је недавно доживео у Новом Саду, а како наводи… »
Црногорац отишао у новосадски клуб и фрапирао се: Конобар сам узео бакшиш, осуо паљбу и по лепшем полу: "Потрошио сам 100…

Црногорац отишао у новосадски клуб и фрапирао се: Конобар сам узео бакшиш, осуо паљбу и по лепшем полу: "Потрошио сам 100…

Блиц 13.01.2025
Једног корисника друштвене мреже "Реддит" из Црне Горе разбеснела је ситуација коју је недавно доживео у Новом Саду, а како наводи, одлучио је да оде у излазак у овом граду и потрошио скоро 100 евра, а да се чак није ни напио… »

Вести дана »