Povezane vesti
"Sine, ja sam bolesna..." Dara Bubamara se prisetila poslednjeg razgovora s majkom i saveta koje joj je dala pred smrt: Evo…
Kurir 13.01.2025
Dara Bubamara ostala je bez majke u avgusti 2011. godine. Nekoliko godina kasnije preminuo joj je i otac. Odlazak roditelja je i danas boli, a poslednje reči svoje majke nikada neće zaboraviti. Ona je svojevremeno za Kurir otkrila šta joj je majka rekla… »
"Ćerko, ja sam bolesna, to valjda vidiš": Pevačicu slomile reči majke na samrti: Evo šta joj je rekla pre nego što je zauvek…
Blic 13.01.2025
Pevačica Dara Bubamara kaže da će zauvek da pamti reči majke koje joj je uputila neposredno pre nego što je preminula. Naime, Dara je jednom prilikom ispričala da joj je majka Milica Adžić na vreme objašnjavala da je vrlo bolesna i da se možda neće… »
Vesti dana »

Incidenti ispred Skupštine Novog Sada: Policija odgurala građane, jedan student povređen, jedan uhapšen
Nova pre 48 minutajoš 19 povezanih

Vučić: Svakako nećemo imati veliki skup 28. juna, neće biti mitinga na kom ću ja da učestvujem
Danas pre 28 minutajoš 22 povezane

Uživo Kijev u plamenu: Ima mrtvih; Teška optužba: Rusi ciljaju civile? FOTO/VIDEO
B92 pre 3 minutajoš 18 povezanih

Izrael objavio dramatičan video: "Ako ih mi ne zaustavimo, vi ste sledeći!"
Telegraf pre 43 minutajoš 18 povezanih

Ko je vrhovni vođa Irana Ali Hamnei i koliko je uticajna njegova porodica
Danas pre 33 minutajoš 32 povezane