Повезане вести
Акадмска мрежа „Слободан универзитет“ подржала просветне раднике у потпуној обустави рада
Луфтика 13.01.2025
Подршку репрезентативним просветним синдикатима да члановима синдиката предложе потпуну обуставу рада до испуњења штрајкачких захтева пружила је академска мрежа „Слободан универзитет“ из Новог Сада. „Ми, радници и раднице у… »
Запослени на Универзитету у Новом Саду подржали просветне раднике у потпуној обустави рада
Радио 021 13.01.2025
Подршку репрезентативним просветним синдикатима да члановима синдиката предложе потпуну обуставу рада до испуњења штрајкачких захтева пружила је академска мрежа "Слободан универзитет" из Новог Сада. "Ми, радници и раднице у… »
Запослени на Универзитету подржавају све захтеве просветних радника, у суботу – протестна шетња
Мој Нови Сад 13.01.2025
Новоформирана мрежа "Слободан универзитет", коју чине наставници, асистенти и истраживачи на новосадском универзитету, упутила је саопштење у ком подржава одлуку репрезентативних синдиката запослених у просвети да члановима… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 57 минутајош 2 повезане
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане
Јелисавета Орашанин у поршеу отишла са бренине и бобине славе: Изашла из виле на Бежанији са кишобраном - на питање како се провела, глумица рекла само једно (Видео)
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Тензије између представника Самоопределења и Српске листе на седници ЦИК-а Косова
Данас пре 4 сатијош 1 повезана