Povezane vesti
Akadmska mreža „Slobodan univerzitet“ podržala prosvetne radnike u potpunoj obustavi rada
Luftika 13.01.2025
Podršku reprezentativnim prosvetnim sindikatima da članovima sindikata predlože potpunu obustavu rada do ispunjenja štrajkačkih zahteva pružila je akademska mreža „Slobodan univerzitet“ iz Novog Sada. „Mi, radnici i radnice u visokoškolskim… »
Zaposleni na Univerzitetu u Novom Sadu podržali prosvetne radnike u potpunoj obustavi rada
Radio 021 13.01.2025
Podršku reprezentativnim prosvetnim sindikatima da članovima sindikata predlože potpunu obustavu rada do ispunjenja štrajkačkih zahteva pružila je akademska mreža "Slobodan univerzitet" iz Novog Sada. "Mi, radnici i radnice u visokoškolskim… »
Zaposleni na Univerzitetu podržavaju sve zahteve prosvetnih radnika, u subotu – protestna šetnja
Moj Novi Sad 13.01.2025
Novoformirana mreža "Slobodan univerzitet", koju čine nastavnici, asistenti i istraživači na novosadskom univerzitetu, uputila je saopštenje u kom podržava odluku reprezentativnih sindikata zaposlenih u prosveti da članovima sindikata predlože potpunu… »
Vesti dana »

Imali više od 91 bod na maloj maturi, a ostali neupisani u srednje škole! Jedna banalna greška opasno koštala đake: "To je najgori scenario koji može da im se desi"
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se krije samo jedan cilj
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana