Povezane vesti
Akadmska mreža „Slobodan univerzitet“ podržala prosvetne radnike u potpunoj obustavi rada
Luftika pre 16 sati
Podršku reprezentativnim prosvetnim sindikatima da članovima sindikata predlože potpunu obustavu rada do ispunjenja štrajkačkih zahteva pružila je akademska mreža „Slobodan univerzitet“ iz Novog Sada. „Mi, radnici i radnice u visokoškolskim… »
Zaposleni na Univerzitetu u Novom Sadu podržali prosvetne radnike u potpunoj obustavi rada
Radio 021 pre 23 sata
Podršku reprezentativnim prosvetnim sindikatima da članovima sindikata predlože potpunu obustavu rada do ispunjenja štrajkačkih zahteva pružila je akademska mreža "Slobodan univerzitet" iz Novog Sada. "Mi, radnici i radnice u visokoškolskim… »
Zaposleni na Univerzitetu podržavaju sve zahteve prosvetnih radnika, u subotu – protestna šetnja
Moj Novi Sad pre 22 sata
Novoformirana mreža "Slobodan univerzitet", koju čine nastavnici, asistenti i istraživači na novosadskom univerzitetu, uputila je saopštenje u kom podržava odluku reprezentativnih sindikata zaposlenih u prosveti da članovima sindikata predlože… »
Vesti dana »
Incidenti na Pravnom fakultetu u Beogradu: Napadnuti studenti u blokadi
Al Jazeera pre 1 satjoš 20 povezanih
Studenti protestuju na Medicinskom fakultetu u Nišu i bukom sprečavaju održavanje ispita
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
Bilo je dovoljno dokaza da Tramp bude osuđen u slučaju izbora 2020: Izveštaj specijalnog tužioca SAD
Radio 021 pre 23 minutajoš 15 povezanih
Stižu ledeni dani u Srbiju: RHMZ najavljuje ozbiljan minus, a evo da li će padati sneg u januaru
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih