Povezane vesti

"Uplaćuju mi penziju, a nikad nisam bio zaposlen": Pevač posle mnogo godina otkrio istinu, a evo koliko je novca zarađivao…

"Uplaćuju mi penziju, a nikad nisam bio zaposlen": Pevač posle mnogo godina otkrio istinu, a evo koliko je novca zarađivao…

Blic pre 1 dan
Pevač Edo Abdović, vlasnik hitova "Čudna žena beše vera" i "Ja ću i dalje da ti pišem pesme", kaže da su mu u Crnoj Gori, uplaćivali penziju, iako nikada zvanično, kako tvrdi, nije bio zaposlen. Naime, Edo tvrdi da je još kao klinac počeo da… »
„Ko god drži kafanu, na kraju uvek ostane sveska koju pocepaš i baciš“: Naš pevač progovorio o privatnom biznisu…

„Ko god drži kafanu, na kraju uvek ostane sveska koju pocepaš i baciš“: Naš pevač progovorio o privatnom biznisu…

Nova pre 16 sati
Poznati pevač Edo Abdović je devedesetih godina bio popularan na našim prostorima, a njegov hit "Čudna žena beše Vera" obeležio je njegov početak karijere. Ipak, ubrzo se povukao sa scene i iz Beograd preselio u rodnu Podgoricu. U emisiji… »
"Crna gora mi uplaćuje staž, ništa drugo nisam radio osim muzike" Edo, zvezda 90-ih, se vratio na scenu! Progovorio o…

"Crna gora mi uplaćuje staž, ništa drugo nisam radio osim muzike" Edo, zvezda 90-ih, se vratio na scenu! Progovorio o…

Kurir pre 23 sata
Edo Abdović, vlasnik hitova "Čudna žena beše vera" i "Ja ću i dalje da ti pišem pesme" se posle više od 20 godina vratio na estradu sa novim pesmama, a od nedavno počeo je i da nastupa u Beogradu. Edo Abdović, jedan od najtraženijih pevača… »

Vesti dana »