Povezane vesti
"Uplaćuju mi penziju, a nikad nisam bio zaposlen": Pevač posle mnogo godina otkrio istinu, a evo koliko je novca zarađivao još…
Blic 13.01.2025
Pevač Edo Abdović, vlasnik hitova "Čudna žena beše vera" i "Ja ću i dalje da ti pišem pesme", kaže da su mu u Crnoj Gori, uplaćivali penziju, iako nikada zvanično, kako tvrdi, nije bio zaposlen. Naime, Edo tvrdi da je još kao klinac počeo da zarađuje, a… »
„Ko god drži kafanu, na kraju uvek ostane sveska koju pocepaš i baciš“: Naš pevač progovorio o privatnom biznisu, dugovima i…
Nova 13.01.2025
Poznati pevač Edo Abdović je devedesetih godina bio popularan na našim prostorima, a njegov hit "Čudna žena beše Vera" obeležio je njegov početak karijere. Ipak, ubrzo se povukao sa scene i iz Beograd preselio u rodnu Podgoricu. U emisiji Ispovest… »
"Crna gora mi uplaćuje staž, ništa drugo nisam radio osim muzike" Edo, zvezda 90-ih, se vratio na scenu! Progovorio o…
Kurir 13.01.2025
Edo Abdović, vlasnik hitova "Čudna žena beše vera" i "Ja ću i dalje da ti pišem pesme" se posle više od 20 godina vratio na estradu sa novim pesmama, a od nedavno počeo je i da nastupa u Beogradu. Edo Abdović, jedan od najtraženijih pevača devedesetih… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Verujem u principijelnost EU" Vučić iz Pekinga o kritikama da je poseta Kini "red fleg" za Brisel: "Kako bi mogli meni da zamere ono što su sebi dozvolili?"
Blic pre 29 minutajoš 21 povezana
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih
Danas sunčano i veoma toplo: Temperatura do 32 stepena, evo kada stiže zahlađenje
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Južnokorejska vojska: Severna Koreja lansirala neidentifikovani projektil
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih