Povezane vesti
Sahranjen Milorad Milinković: Bolne scene na Novom groblju, čuveni reditelj ispraćen na večni počinak uz suze (foto/video)
Kurir pre 1 dan
Proslavljeni reditelj Milorad Milinković sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Porodica, kolege i prijatelji došli su da ga isprate na večni počinak. Milinković je sahranjen uz suze i bol onih koji su došli da… »
Bivša žena Milorada Milinkovića stigla na Novo groblje: Uplakana, ne ispušta ćerku Divnu (11) iz ruku
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Reditelj i čuveni tragač u kvizu "Potera", Milorad Milinković, koji je iznenada preminuo 6. januara u 60. godini života, biće sahranjen na Novom groblju, u Beogradu, danas 13. januara. Bivša supruga, glumica Jelena Đukić stigla je… »
Glumci u suzama zbog Milorada Milinkovića: Tužne scene s Novog groblja, nema ko nije došao od poznatih ličnosti
Mondo pre 23 sata
Srbija danas ispraća na večni počinak reditelja i omiljenog tragača Milorada Milinkovića. Reditelj, scenarista i jedan od tragača u kvizu "Potera" Milorad Milinković, biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu. Milinković nas je iznenada… »
Vesti dana »
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika najavio potpunu obustavu rada i protest u ponedeljak
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih
Protest na Medicinskom fakultetu u Nišu: Studenti nezadovoljni zbog odluke da se održi januarski rok
Euronews pre 51 minutajoš 16 povezanih
Medvedev na Australijan openu: Reketom po kameri, pa zasmejavanje publike
Danas pre 28 minutajoš 27 povezanih
Na ovo morate obratiti pažnju: Rhmz upozorava na opasnu pojavu u 3 dela Srbije, tiče se i Beograda
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih