Povezane vesti
Kim Džong Un uskoro u Rusiji? Evo kada se očekuje poseta lidera Severne Koreje
Blic pre 20 sati
Agenti južnokorejske obaveštajne agencije veruju da bi severnokorejski lider Kim Džong Un mogao da poseti Rusiju u prvoj polovini ove godine, javio je Jonhap. Novinska agencija navodi da su to rekli predstavnici južnokorejske Nacionalne obaveštajne… »
Kim Džong Un stiže kod Putina?
Vesti online pre 22 sata
Agenti južnokorejske obaveštajne agencije veruju da bi severnokorejski lider Kim Džong Un mogao da poseti Rusiju u prvoj polovini ove godine, javio je Jonhap. Novinska agencija navodi da su to rekli predstavnici južnokorejske Nacionalne obaveštajne… »
Jonhap: Kim Džong Un bi mogao da poseti Rusiju u prvoj polovini ove godine
NIN pre 22 sata
Vesti dana »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
„Uprava napolje“: Studenti Medicinskog u Nišu bukom protiv ispitnog roka
N1 Info pre 19 minutajoš 13 povezanih
Bilo je dovoljno dokaza da Tramp bude osuđen u slučaju izbora 2020: Izveštaj specijalnog tužioca SAD
Blic pre 19 minutajoš 15 povezanih
Srbiju čekaju ledeni dani sve do Svetog Jovana: Temperature u nekim delovima zemlje u debelom minusu
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih