Povezane vesti
Preminula žena za koju se hitna borila na bežaniji: Lekari je zatekli kako nepomično leži na ulici, oživljavali je skoro…
Blic pre 1 dan
Prava akcija spasavanja dogodila se danas na Bežanijskoj kosi, kada su lekari Hitne pomoći skoro sat vremena oživljavali osobu koja je nepomično ležala na ulici, a kako "Blic" saznaje, ova drama ima tužan kraj. Kako saznajemo, lekari su dali sve od… »
Drama na Bežanijskoj kosi! Hitna pomoć sat vremena oživljavala osobu, nepomično ležala na ulici
Blic pre 1 dan
Kako javljaju građani na društvenim mrežama, prava akcija spasavanja dogodila se danas na Bežanijskoj kosi u ulici Ljubinke Bobić preko puta policijske stanice "Bežanijska kosa". Hitna pomoć je prema rečima očevidaca skoro sat vremena… »
Akcija spasavanja na Novom Beogradu! Osoba nepomično ležala na ulici, Hitna je oživljavala sat vremena
Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Kako javljaju građani na društvenim mrežama, prava akcija spasavanja dogodila se danas na Bežanijskoj kosi u ulici Ljubinke Bobić preko puta policijske stanice "Bežanijska kosa". Hitna pomoć je prema rečima očevidaca skoro sat… »
Vesti dana »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
NSPRS najavio potpunu obustavu rada i protestni skup za ponedeljak
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 17 povezanih
Novosadski srednjoškolci i nastavnici organizuju proteste tokom nedelje: Ovo je raspored
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih
Australijan open, treći dan: Beretini poslao navijače na spavanje, na terenu teniski vunderkind
Nova pre 24 minutajoš 30 povezanih
Bilo je dovoljno dokaza da Tramp bude osuđen u slučaju izbora 2020: Izveštaj specijalnog tužioca SAD
BBC News pre 36 minutajoš 15 povezanih