Povezane vesti
Petković "Ne damo Jadar": Sprečićemo izgradnju gasovoda za planirani rudnik litijuma
Radio 021 pre 17 sati
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Nebojša Petković poručio je da meštani Gornjih Nedeljica kod Loznice neće dozvoliti gradnju gasovoda za potrebe planiranog rudnika litijuma u tom kraju. Petković je agenciji Beta kazao da su nadomak Gornjih… »
Petković: Sprečićemo izgradnju gasovoda za planirani rudnik litijuma
Danas pre 20 sati
Aktivista udruženja „Ne damo Jadar“ Nebojša Petković je danas izjavioda meštani Gornjih Nedeljica kod Loznice neće dozvoliti gradnju gasovoda za potrebe planiranog rudnika litijuma u tom kraju. Petković je agenciji Beta kazao da su nadomak… »
Nebojša Petković: Sprečićemo izgradnju gasovoda za planirani rudnik litijuma
Beta pre 21 sat
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Nebojša Petković je danas izjavioda meštani Gornjih Nedeljica kod Loznice neće dozvoliti gradnju gasovoda za potrebe planiranog rudnika litijuma u tom kraju. Petković je agenciji Beta kazao da su nadomak Gornjih… »
Nebojša Petković: Sprečićemo izgradnju gasovoda za planirani rudnik litijuma
Novi magazin pre 21 sat
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Nebojša Petković je danas izjavioda meštani Gornjih Nedeljica kod Loznice neće dozvoliti gradnju gasovoda za potrebe planiranog rudnika litijuma u tom kraju. Petković je agenciji Beta kazao da su nadomak Gornjih… »
Vesti dana »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Bajdenov poslednji govor kao predsednik o spoljnoj politici: Putin slabi, Ukrajina slobodna, a Amerika ponovo vodi!
Blic pre 40 minutajoš 18 povezanih
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije najavio: Potpuna obustava rada 20. januara, protest na Platou kod Filozofskog
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih
Srpski derbi: Kecmanović spasao „milion“ brejk lopti i pobedio
Sport klub pre 4 satijoš 13 povezanih