Povezane vesti
Brnabić zahvalila Hilu za poboljšanje odnosa Srbije i SAD
Beta pre 22 sata
Ambasadoru SAD Kristoferu Hilu koji završava mandat u Beogradu, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je danas zahvalila za angažovanje u građenju boljih odnosa dve države. Skupština Srbije je prenela da je Brnabić posebno istakla da "izuzetno… »
Brnabić sa ambasadorom Hilom: Srbija će nastaviti da produbljuje saradnju i dodatno jača odnose sa SAD
Danas pre 22 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa američkim ambasadorom u Beogradu Kristoferom Hilom, koji je saopštio da se njegov mandat u Srbiji završava. Hil se zahvalio Ani Brnabić na odličnoj saradnji u prethodnim godinama i… »
Brnabić zahvalila Hilu za poboljšanje odnosa Srbije i SAD
Novi magazin pre 22 sata
Ambasadoru SAD Kristoferu Hilu koji završava mandat u Beogradu, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je danas zahvalila za angažovanje u građenju boljih odnosa dve države. Skupština Srbije je prenela da je Brnabić posebno istakla da "izuzetno… »
Oproštajna poseta: Brnabićeva primila ambasadora Kristofera Hila
Kurir pre 22 sata
BEOGRAD - Ambasadoru SAD Kristoferu Hilu koji završava mandat u Beogradu, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je danas ;zahvalila za angažovanje u građenju boljih odnosa dve države. Skupština Srbije je prenela da je ;Brnabić posebno istakla… »
Brnabić održala oproštajni sastanak sa ambasadorom SAD Kristoferom Hilom
Telegraf pre 22 sata
Preporučujemo. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristoferom Hilom, koji joj je saopštio da se njegov mandat u Srbiji završava, te da je ovo bio njihov poslednji sastanak… »
Vesti dana »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti u Novom Sadu upali u Studentski kulturni centar da spreče održavanje ispita, direktor traži da odu
Nova pre 5 minutajoš 16 povezanih
Na ovo morate obratiti pažnju: Rhmz upozorava na opasnu pojavu u 3 dela Srbije, tiče se i Beograda
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih