Povezane vesti
Podignuta optužnica za ratne zločine protiv četiri bivša pripadnika Vojske Republike Srpske
Radio 021 pre 18 sati
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv četiri bivša pripadnika Vojske Republike Srpske zbog sumnje da su posle pada zaštićene zone UN u Srebrenici u julu 1995-te izvršili zločin. Kako se navodi, optužnica za ratni zločin je… »
Podignuta optužnica protiv četiri bivša pripadnika Vojske Republike Srpske zbog streljanja 31 muškaraca i dečaka
Danas pre 20 sati
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine (BiH) podiglo je optužnicu protiv četiri osobe koje se terete za zločine protiv čovečnosti. Optužnica je podignuta protiv Milana Jevtića (64) iz Vlasenice, Rajka Čalamića (73) iz Milića, Ostoje Perišića (67) iz… »
U BiH podignuta optužnica zbog strijeljanja Bošnjaka nakon pada Srebrenice u julu 1995.
Slobodna Evropa pre 22 sata
Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine saopštilo je 13. januara da je podiglo optužnicu protiv četiri bivša pripadnika Vojske Republike Srpske (RS), zbog zarobljavanja i strijeljanja 31 muškarca i dječaka bošnjačke nacionalnosti u julu 1995 godine, na… »
Vesti dana »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika najavio potpunu obustavu rada i protest u ponedeljak
OK radio pre 1 satjoš 17 povezanih
BLOG UŽIVO Šest mladića nasrnulo na studente, bučan protest na Medicinskom fakultetu u Nišu: Hoće li biti nastave u školama od ponedeljka
Nova pre 39 minutajoš 13 povezanih
Australijan open, treći dan: Beretini poslao navijače na spavanje, na terenu teniski vunderkind
Nova pre 21 minutajoš 30 povezanih
Bilo je dovoljno dokaza da Tramp bude osuđen u slučaju izbora 2020: Izveštaj specijalnog tužioca SAD
BBC News pre 33 minutajoš 15 povezanih