Povezane vesti
Dobrivoje Marjanović (USPRS): Sindikati očekuju konkretne odluke i uredbe vlade na sednici u četvrtak
Danas pre 20 sati
Reprezentativni prosvetni sindikati očekuju konkretne odluke i uredbe vlade na sednici u četvrtak, a nakon toga, u skladu sa stavom članstva, odlučiće da li će drugo polugodište uopšte početi, izjavio je danas FoNetu predsednik Unije sindikata… »
Prosečna plata ili štrajk: Prosvetni radnici pred velikom odlukom
Vreme pre 1 dan
Država nudi povećanja plata, ali nedovoljna. Ove sedmice zato prosvetni radnici odlučuju da li polugodište počinje na vreme ili se ide u štrajk. Nastavnici ovog ponedeljka (13. januar) idu na još jedan sastanak sa Vladom Srbije, nakon čega će… »
Vesti dana »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Sindikat prosvetnih radnika najavio: Potpuna obustava rada 20. januara
Jugmedia pre 28 minutajoš 17 povezanih
Novosadski srednjoškolci i nastavnici organizuju proteste tokom nedelje: Ovo je raspored
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih
Australijan open, treći dan: Beretini poslao navijače na spavanje, na terenu teniski vunderkind
Nova pre 34 minutajoš 30 povezanih
Bilo je dovoljno dokaza da Tramp bude osuđen u slučaju izbora 2020: Izveštaj specijalnog tužioca SAD
Radio 021 pre 46 minutajoš 15 povezanih