Povezane vesti
Marin Le Pen se pokajala: "Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke"
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u… »
Marin Le Pen: Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke
Euronews 13.01.2025
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu i da to sebi… »
"Nikada to sebi neću oprostiti": Prvi intervju Marin Le Pen nakon smrti oca, otkrila šta sebi najviše zamera
Blic 13.01.2025
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu i da to sebi… »
Marin Le Pen: Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke
NIN 13.01.2025
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija Le Pena, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu i da… »
Vesti dana »
"Ukrajinski ciklon je štit nad Srbijom": Čubrilo objasnio koja pojava nas spasava od afričkih vrućina
Mondo pre 36 minutajoš 11 povezanih
Novi američki udari na Iran, CENTCOM tvrdi da je pogođeno 90 vojnih ciljeva
RTS pre 21 minutajoš 8 povezanih
Joveva: Rezolucija je ocena vlasti, a ne Srbije, Evropski parlament naziva stvari pravim imenom
Nova pre 16 minutajoš 1 povezana
Osam od 10 najmnogoljudnijih zemalja ne učestvuje na Mundijalu - zašto
BBC News pre 36 minutajoš 3 povezane