Povezane vesti
Marin Le Pen se pokajala: "Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke"
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u… »
Marin Le Pen: Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke
Euronews 13.01.2025
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu i da to sebi… »
"Nikada to sebi neću oprostiti": Prvi intervju Marin Le Pen nakon smrti oca, otkrila šta sebi najviše zamera
Blic 13.01.2025
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu i da to sebi… »
Marin Le Pen: Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke
NIN 13.01.2025
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija Le Pena, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu i da… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 4. septembar: Rođen Mihailo Obrenović, umrli Bora Đorđević, Đorđo Armani...
N1 Info pre 8 minutajoš 1 povezana
Studenti u blokadi pozvali na protest u subotu zbog najave da Vučić dolazi u Niš
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Učenici Jovine nakon skoro tri sata završili razgovor sa direktorom novosadske gimnazije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana