Povezane vesti
Marin Le Pen se pokajala: "Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke"
Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u… »
Marin Le Pen: Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke
Euronews pre 19 sati
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu i da to… »
"Nikada to sebi neću oprostiti": Prvi intervju Marin Le Pen nakon smrti oca, otkrila šta sebi najviše zamera
Blic pre 21 sat
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu i da to… »
Marin Le Pen: Nikada sebi neću oprostiti što sam isključila oca iz stranke
NIN pre 21 sat
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Narodno okupljanje, Marin Le Pen, u prvom intervjuu nakon smrti svog oca Žan-Marija Le Pena, suosnivača te partije, izjavila je da joj je odluka da ga isključi iz stranke bila jedna od najtežih u životu… »
Vesti dana »
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika najavio potpunu obustavu rada i protest u ponedeljak
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Studenti u blokadi tvrde da su ih nepoznate osobe napale na Pravnom fakultetu u Beogradu
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih
Burno jutro na Medicinskom fakultetu u Nišu: Studenti traže potpunu obustavu rada (video)
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Hitno se oglasio RHMZ! Zbog dve opasne pojave upaljeni alarmi, evo kada možemo da očekujemo sneg
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih