Povezane vesti

Vučić ručao sa gradonačelnikom Ljubljane

Vučić ručao sa gradonačelnikom Ljubljane

Danas pre 20 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je da je ručao sa Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. „Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Uvek sam srećan kada imam priliku da… »
"Posebna tema bio predstojeći EXPO" Vučić se sastao sa gradonačelnikom Ljubljane: Odličan razgovor i ručak sa velikim…

"Posebna tema bio predstojeći EXPO" Vučić se sastao sa gradonačelnikom Ljubljane: Odličan razgovor i ručak sa velikim…

Kurir pre 20 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na ručku sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Uvek sam srećan kada imam priliku da, od… »
Predsednik Srbije razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane, glavna tema EXPO

Predsednik Srbije razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane, glavna tema EXPO

RTV pre 22 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane, glavna tema EXPO: "Šta sve Srbija treba da uradi do kraja 2026?"

Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane, glavna tema EXPO: "Šta sve Srbija treba da uradi do kraja 2026?"

Blic pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane: Posebna tema bio je EXPO

Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane: Posebna tema bio je EXPO

Euronews pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane: Glavna tema EXPO

Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane: Glavna tema EXPO

Telegraf pre 22 sata
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem… »

Vesti dana »