Povezane vesti
Vučić ručao sa gradonačelnikom Ljubljane
Danas pre 20 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je da je ručao sa Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. „Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Uvek sam srećan kada imam priliku da… »
"Posebna tema bio predstojeći EXPO" Vučić se sastao sa gradonačelnikom Ljubljane: Odličan razgovor i ručak sa velikim…
Kurir pre 20 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na ručku sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Uvek sam srećan kada imam priliku da, od… »
Predsednik Srbije razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane, glavna tema EXPO
RTV pre 22 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane, glavna tema EXPO: "Šta sve Srbija treba da uradi do kraja 2026?"
Blic pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane: Posebna tema bio je EXPO
Euronews pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane: Glavna tema EXPO
Telegraf pre 22 sata
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem… »
Vesti dana »
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika najavio potpunu obustavu rada i protest za 20. januar
Insajder pre 38 minutajoš 22 povezane
Studenti u blokadi tvrde da su ih nepoznate osobe napale na Pravnom fakultetu u Beogradu
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih
Burno jutro na Medicinskom fakultetu u Nišu: Studenti traže potpunu obustavu rada (video)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
Lavrov: Nis ne može biti nacionalizovan, tražimo rešenje sa srpskim vlastima
Pravda pre 1 satjoš 17 povezanih