Povezane vesti
"Posebna tema bio predstojeći EXPO" Vučić se sastao sa gradonačelnikom Ljubljane: Odličan razgovor i ručak sa velikim…
Kurir 13.01.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na ručku sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Uvek sam srećan kada imam priliku da, od jednog od… »
Vučić ručao sa gradonačelnikom Ljubljane
Danas 13.01.2025
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je da je ručao sa Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. „Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Uvek sam srećan kada imam priliku da, od jednog… »
Predsednik Srbije razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane, glavna tema EXPO
RTV 13.01.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane, glavna tema EXPO: "Šta sve Srbija treba da uradi do kraja 2026?"
Blic 13.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane: Posebna tema bio je EXPO
Euronews 13.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane… »
Vučić razgovarao sa gradonačelnikom Ljubljane: Glavna tema EXPO
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a posebna tema, kako je istakao, bio je predstojeći EXPO. "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem… »
Vesti dana »

Novi napad Irana na Izrael: Projektili, žrtve i upozorenja na „nuklearni Holokaust“
Vreme pre 51 minutajoš 23 povezane

Sunčano i toplo vreme u Srbiji - maksimalne temperature oko 30 stepeni
B92 pre 16 minutajoš 17 povezanih

Skupština od 10 časova nastavlja rad, nastavak rasprave po amandmanima
Insajder pre 51 minutajoš 10 povezanih

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo kongresmenke Melise Hortman i njenog supruga
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih

Završena školska godina, ali uz izmene! Evo do kad je rok za nadoknadu nastave
Alo pre 56 minutajoš 9 povezanih