Povezane vesti
Rusi, Amerikanci i Srbija oko NIS-a - kome ide dobit u velikoj energetskoj partiji?
RTS 13.01.2025
Amerikanci su sankcijama podigli cenu nafte na berzama sa 74 na 81 dolar za barel, što će biti veći prihod za Ruse nego što će ih sankcijama oštetiti, rekao je za RTS Dušan Bajatović, direktor "Srbijagasa". Smatra da će se ovo pitanje sa Rusima… »
Radosavljević: Ne znam šta je gore – da NIS propadne, ili da država opet upravlja njime
N1 Info 13.01.2025
Zbog ruskog vlasništva u Naftnoj industiji Srbije, Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije toj kompaniji. Razmatrajući koje su opcije sada pred Srbijom, ekonomista Goran Radosavljević kaže da u šali nekada ne zna šta je gore - da NIS propadne, ili… »
Sada na scenu stupa diplomatija! "Ako velike sile ne promene stav, pretrpećemo velike štete zbog sankcija NIS-u, ocenjuje…
Blic 13.01.2025
Karijerni diplomata Zoran Milivojević rekao je za RTS povodom sankcija NIS-u da je Srbija kolateralna šteta između Amerike i Rusije i da sada na scenu stupa diplomatija. Ako Amerikanci ne promene stav, mi ćemo trpeti veliku štetu, moraćemo da tražimo… »
Vesti dana »
Trampova pretnja NATO saveznicima: 'Pomozite ili se suočite sa posledicama'
BBC News pre 31 minutajoš 29 povezanih
Košmarna sezona za Dilana Osetkovskog: Košarkaš Partizana poručuje - "ima nešto veće od sporta"
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Tramp pritiska Kinu, nafta u režimu panike: Barel Brenta preko 106 dolara, centralne banke vagaju sudbinu kamatnih stopa
Kurir pre 56 minutajoš 24 povezane
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 8 povezanih
Sve oči su večeras uprte u nju: Džesi Bakli dominira na crvenom tepihu
Kurir pre 2 satajoš 65 povezanih