Повезане вести
Крај звездане каријере једног од најбољих у овом веку: Чувени боксер објавио да се повлачи!
Хот спорт 13.01.2025
Готово читаву каријеру је био непоражен! Један од најбољих боксера на свету, Тајсон Фјури, објавио је да се и званично повлачи из професионалног бокса на свом Инстаграм налогу. Евидентно је да и даље сматра да је покраден у… »
Тајсон Фјури испрозивао Усика и објавио крај каријере!
Спортске.нет 13.01.2025
Британски боксер Тајсон Фјури објавио је данас крај каријере. Фјури (36) је на Инстаграму објавио видео у ком је саопштио да завршава каријеру. "Хтео бих да објавим повлачење из бокса. Био сам благословен и волео сам сваки минут… »
Тајсон Фјури објавио крај каријере
Вести онлине 13.01.2025
Британски боксер Тајсон Фјури објавио је данас крај каријере. Фјури (36) је на Инстаграму објавио видео у ком је саопштио да завршава каријеру. – Хтео бих да објавим повлачење из бокса. Био сам благословен и волео сам сваки… »
Шок: Фјури најавио крај у рингу!
Спортски журнал 13.01.2025
„Желео бих да објавим да се повлачим из бокса, било је супер”. Тајсон Фјури (36) на Инстаграму је најавио крај каријере! - Здраво свима, биће кратко и слатко. Желео бих да објавим да се повлачим из бокса. Било је супер, волео сам… »
Тајсон Фјури објавио крај каријере мистериозном поруком
Спорт клуб 13.01.2025
Британски тешкаш и некадашњи шампион света у "краљевској категорији" за ВБЦ верзију Тајсон Фјури (34-2-1, 24 КО) објавио је да је завршио професионалну боксерску каријеру. „Поздрав свима, бићу кратак и јасан. Хтео бих да… »
Тајсон Фјури завршио каријеру
Данас 13.01.2025
Британски тешкаш и некадашњи шампион света „краљевске категорије“ Тајсон Фјури објавио је да је завршио професионалну боксерску каријеру. Није ово први пут да се 206 цм високи Енглез повлачи из професионалног бокса, мада овај… »
ВИДЕО Фјури шокантно отишао у пензију: Испрозивао судије у објави краја
Нова 13.01.2025
Тајсон Фјури, легендарни боксер, отишао је у пензију и то саопштио снимком на Инстаграму. Легендарни боксер је одлучио да је време за пензију, а том приликом је одлучио и да испрозива судије за које је неколико пута рекао да су… »
Тајсон Фјури завршио каријеру, четврти пут! Изгубио од Украјинца и објавио да је готово са боксом
Мондо 13.01.2025
Британац је поново саопштио да се више неће активно борити. Бивши шампион света тешкој категорији Тајсон Фјури саопштио је да се опрашта од бокса. Урадио је то четврти пут у каријери. Након што је већ једном ове деценије објавио… »
Вести дана »
Катастрофа! Немања Радоњић завршио полусезону - како ће Црвена звезда без њега?
Курир пре 16 минутајош 97 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане