Povezane vesti
Kraj zvezdane karijere jednog od najboljih u ovom veku: Čuveni bokser objavio da se povlači!
Hot sport pre 20 sati
Gotovo čitavu karijeru je bio neporažen! Jedan od najboljih boksera na svetu, Tajson Fjuri, objavio je da se i zvanično povlači iz profesionalnog boksa na svom Instagram nalogu. Evidentno je da i dalje smatra da je pokraden u svojoj poslednjoj borbi… »
Tajson Fjuri isprozivao Usika i objavio kraj karijere!
Sportske.net pre 20 sati
Britanski bokser Tajson Fjuri objavio je danas kraj karijere. Fjuri (36) je na Instagramu objavio video u kom je saopštio da završava karijeru. "Hteo bih da objavim povlačenje iz boksa. Bio sam blagosloven i voleo sam svaki minut toga. Završiću ovo… »
Tajson Fjuri objavio kraj karijere
Vesti online pre 21 sat
Britanski bokser Tajson Fjuri objavio je danas kraj karijere. Fjuri (36) je na Instagramu objavio video u kom je saopštio da završava karijeru. – Hteo bih da objavim povlačenje iz boksa. Bio sam blagosloven i voleo sam svaki minut toga. Završiću… »
Tajson Fjuri objavio kraj karijere misterioznom porukom
Sport klub pre 21 sat
Britanski teškaš i nekadašnji šampion sveta u "kraljevskoj kategoriji" za WBC verziju Tajson Fjuri (34-2-1, 24 KO) objavio je da je završio profesionalnu boksersku karijeru. „Pozdrav svima, biću kratak i jasan. Hteo bih da objavim da se povlačim… »
Šok: Fjuri najavio kraj u ringu!
Sportski žurnal pre 21 sat
„Želeo bih da objavim da se povlačim iz boksa, bilo je super”. Tajson Fjuri (36) na Instagramu je najavio kraj karijere! - Zdravo svima, biće kratko i slatko. Želeo bih da objavim da se povlačim iz boksa. Bilo je super, voleo sam svaki minut -… »
Tajson Fjuri završio karijeru
Danas pre 21 sat
Britanski teškaš i nekadašnji šampion sveta „kraljevske kategorije“ Tajson Fjuri objavio je da je završio profesionalnu boksersku karijeru. Nije ovo prvi put da se 206 cm visoki Englez povlači iz profesionalnog boksa, mada ovaj put vrlo… »
Tajson Fjuri završio karijeru, četvrti put! Izgubio od Ukrajinca i objavio da je gotovo sa boksom
Mondo pre 21 sat
Britanac je ponovo saopštio da se više neće aktivno boriti. Bivši šampion sveta teškoj kategoriji Tajson Fjuri saopštio je da se oprašta od boksa. Uradio je to četvrti put u karijeri. Nakon što je već jednom ove decenije objavio "kraj", u… »
VIDEO Fjuri šokantno otišao u penziju: Isprozivao sudije u objavi kraja
Nova pre 21 sat
Tajson Fjuri, legendarni bokser, otišao je u penziju i to saopštio snimkom na Instagramu. Legendarni bokser je odlučio da je vreme za penziju, a tom prilikom je odlučio i da isproziva sudije za koje je nekoliko puta rekao da su mu ukrali pobedi protiv… »
Vesti dana »
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika najavio potpunu obustavu rada i protest u ponedeljak
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Studenti u blokadi: Nepoznate osobe povredile šestoro studenata Pravnog fakulteta
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
Studenti Medicinskog fakulteta u Nišu protestuju zbog januarskog ispitnog roka
Al Jazeera pre 38 minutajoš 19 povezanih
Vučić s ambasadorom Rusije o sankcijama SAD Naftnoj industriji Srbije, Moskva traži hitne konsultacije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih