Povezane vesti

Cveće, torta, baloni i kruna: Lepa Lukić dobila iznenađenje za 85. rođendan FOTO

Cveće, torta, baloni i kruna: Lepa Lukić dobila iznenađenje za 85. rođendan FOTO

Nova pre 1 dan
Pevačica Lepa Lukić danas slavi svoj 85. rođendan. Lepa Lukić je rođena kao Lepava Mušović u Miločaju kraj Kraljeva. Ona danas puni 85 godina, a njeni saradnici i bliski prijatelji su joj priredili iznenađenje. Naime, Lepu su sačekali baloni… »
"Taksisti me zovu na piće, a mlađi muškarci mi se..." Šok intervju Lepe Lukić o muškarcima, spomenula i Eru Ojdanić: Evo…

"Taksisti me zovu na piće, a mlađi muškarci mi se..." Šok intervju Lepe Lukić o muškarcima, spomenula i Eru Ojdanić: Evo…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Lepa Lukić danas slavi svoj 85. rođendan, a saradnici su joj pripremili nezaboravno iznenađenje na ovaj značajan dan. Lepa je dobila tortu sa zlatnom krunom i inicijalom "L", kao i ogromne balone, a u razgovoru sa medijima otkrila je ko joj… »
Lepa Lukić proslavila 85 rođendan: Ponosim se svojim godinama i ne bojim se smrti! (FOTO)

Lepa Lukić proslavila 85 rođendan: Ponosim se svojim godinama i ne bojim se smrti! (FOTO)

Svet plus pre 1 dan
Lepa Lukić, legendarna pevačica, proslavila je svoj 85. rođendan u društvu najbližih prijatelja i kolega. Skromna po prirodi, odlučila je da izbegne velika slavlja, ali nije izostalo iznenađenje koje ju je posebno dirnulo. "Era Ojdanić se setio… »
Lepa Lukić o udvaračima i jedinoj neostvarenoj želji za 85 godina: "Ko zna kakvog giliptera bih rodila"

Lepa Lukić o udvaračima i jedinoj neostvarenoj želji za 85 godina: "Ko zna kakvog giliptera bih rodila"

Mondo pre 1 dan
Legendarna narodna pevačica Lepa Lukić slavi danas 85. rođendan, zbog čega su joj najbliži članovi porodice i prijatelji priredili iznenađenje. "Kraljica narodne muzike", kako je već decenijama zovu, Lepa Lukić danas je proslavila svoj 85… »
"Bog me je spasio, ko zna kakvog bih...": Lepa Lukić progovorila o neostvarenoj želji za 85. rođendan

"Bog me je spasio, ko zna kakvog bih...": Lepa Lukić progovorila o neostvarenoj želji za 85. rođendan

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Legendarna narodna pevačica Lepa Lukić slavi danas 85. rođendan, zbog čega su joj najbliži članovi porodice i prijatelji priredili iznenađenje. Lepa je iskoristila priliku da se druži i sa medijima, a nakon razgovora o dugoj i… »
(Foto) torta sa zlatnom krunom, cveće, baloni: Kakvo iznenađenje za 85. rođendan Lepe Lukić! Pevačica puca od sreće: "To…

(Foto) torta sa zlatnom krunom, cveće, baloni: Kakvo iznenađenje za 85. rođendan Lepe Lukić! Pevačica puca od sreće: "To…

Blic pre 1 dan
Pevačica Lepa Lukić danas proslavlja 85. rođendan, a saradnici su je iznenadili na ovaj bitan dan. Lepa je dobila tortu sa zlatnom krunom i inicijalom "L", veće, ogromne balone, a na početku razgovora za "Blic" je otkrila ko joj je prvo čestitao… »
"Bog me je spasio, ko zna kakvog bih giliptera rodila": Lepa Lukić o jedinoj neostvarenoj želji za 85 godina: "Majčinstvo ne…

"Bog me je spasio, ko zna kakvog bih giliptera rodila": Lepa Lukić o jedinoj neostvarenoj želji za 85 godina: "Majčinstvo ne…

Blic pre 1 dan
Pevačica Lepa Lukić danas slavi 85. rođendan, a tim povodom joj je priređeno veliko iznenađenje. Lepa se može pohvaliti dugogodišnjom uspešnom karijerom, a kako je istakla za "Blic" jedina neostvarena želja joj je ta što se nije ostvarila u… »
Veliko iznenađenje za 85.Rođendan lepe Lukić! Evo ko ju je obradovao, a tek da vidite tortu sa zlatnom krunom, sveće i…

Veliko iznenađenje za 85.Rođendan lepe Lukić! Evo ko ju je obradovao, a tek da vidite tortu sa zlatnom krunom, sveće i…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Lepa Lukić proslavlja jubilarni 85. rođendan, a saradnici i prijatelji su je iznenadili na ovaj bitan dan. Lukićevoj su bliski ljudi napravili je dobila roze tortu sa zlatnom krunom i inicijalom "L", veće, ogromne balone i predivne bukete… »

Vesti dana »