Povezane vesti
Pustila šok snimak u javnost! Anita otkrila sadržaj telefona koji je Anđelo uništio, uspela sve da povrati?!
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović, oglasila se nakon što je juče kao bomba odjeknula vest da je završila u policiji zbog incidenta koji je u novogodišnjoj noći imala sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem. Anita je još pre skoro dve… »
"Prijavio me je policiji iz straha" Prva izjava Anite nakon drame sa Anđelom: "Poneo se agresivno..."
Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Pobednica rijalitija "Elita 7", Anita Stanojlović, oglasila se nakon što je jučerašnji dan provela u policiji zbog prijave koju je protiv nje podneo Anđelo Ranković. - Provela sam pola dana u policiji jer se Anđelo uplašio mojih sinoćnih… »
Vesti dana »
uživo kriza na bliskom istoku Tramp zapretio Iranu:Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništ
Euronews pre 54 minutajoš 37 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 2 satajoš 88 povezanih
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 3 satajoš 29 povezanih
Posle 17 godina fudbaleri Vojvodine na vicešampionskoj poziciji u Srpskoj eliti: Uprkos promašajima sa penala Novosađani savladali OFK Beograd
Dnevnik pre 14 minutajoš 59 povezanih
Srbija u drugom šeširu: Evo ko su potencijalni protivnici rukometašima na Svetskom prvenstvu
Dnevnik pre 19 minutajoš 54 povezane