Povezane vesti
Melanija Tramp: Spakovala sam se i spremna sam za povratak u Belu kuću
N1 Info pre 4 dana
Buduća prva dama SAD Melanija Tramp kaže da se spakovala i spremna je za povratak u Belu kuću, gde će njen sin Baron imati spavaću sobu, a planira i da oživi njenu inicijativu Be Best koja je služila za zaštitu dečje dobrobiti. U intervjuu za… »
Melanija Tramp spremna za povratak u Belu kuću: Bira nameštaj, snima dokumentarac
Radio 021 pre 4 dana
Buduća prva dama SAD Melanija Tramp kaže da se spakovala i da je spremna za povratak u Belu kuću a došla je, kako kaže, i na ideju o snimanju dokumentarnog filma o svom životu. Prva dama je, uči povratka u Belu kuću, izjavila da će njen sin Baron… »
Novi magazin pre 4 dana
Buduća prva dama SAD Melanija Tramp kaže da se spakovala i spremna je za povratak u Belu kuću, gde će njen sin Baron imati spavaću sobu, a planira i da oživi njenu inicijativu Be Best koja je služila za zaštitu dečje dobrobiti. U intervjuu za… »
Beta pre 4 dana
"Spakovana sam i spremna da se vratim u Belu kuću": Melanija Tramp izabrala i nameštaj koji želi da donese
Euronews pre 4 dana
Buduća prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da je spakovana i spremna da se vrati u Belu kuću, gde će sin Baron (18), koji pohađa Univerzitet Njujork, imati spavaću sobu kada ih bude posećivao i da planira da oživi svoju inicijativu za decu… »
Nova pre 4 dana
Melanija Tramp: Spremna sam za povratak u Belu kuću
NIN pre 4 dana
Buduća prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da je spakovana i spremna da se vrati u Belu kuću, gde će sin Baron (18), koji pohađa Univerzitet Njujork imati spavaću sobu kada ih bude posećivao, kao i da planira da oživi svoju inicijativu za… »
Vesti dana »
Održan protest studenata i građana ispred RTS-a: Uživo uključenje u Dnevnik i „sendvič“ za Bujoševića (VIDEO, FOTO)
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Prvi put zajedno u javnosti, pripijeni jedno uz drugo: Poznata influenserka i njen dečko igraju i pevaju na koncertu Jelene Rozge - sve oči uprte u njih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Ko je pevač čiji je brat poginuo u nesreći: Diskvalifikovan iz rijalitija, a o njegovoj preljubi je brujala Srbija
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Opsadno stanje u Sremskoj Mitrovici: Muškarac (33) ubijen ispred kuće, policija "češlja" ceo grad (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana