Povezane vesti
Ljubomir Bandović podržao studente: Oni žele ime i prezime onoga ko je odgovoran za smrt 15 ljudi, tu sam ako ih neko dira
Nova 13.01.2025
"Studenti su potpuno u pravu jer udaraju tamo gde je problem. Niko od njih ne pominje vlast, nego pravnu državu, oni žele ime i prezime onoga ko je odgovoran za smrt 15 ljudi. I to dostojanstveno, vaspitano i uzvišeno. Ja im skidam kapu i tu sam ako ih… »
Ljubomir Bandović: Studenti potpuno u pravu jer udaraju tamo gde je problem, tu sam ako ih neko dira
N1 Info 13.01.2025
"Studenti su potpuno u pravu jer udaraju tamo gde je problem. Niko od njih ne pominje vlast, nego pravnu državu, oni žele ime i prezime onoga ko je odgovoran za smrt 15 ljudi. I to dostojanstveno, vaspitano i uzvišeno. Ja im skidam kapu i tu sam ako ih… »
Vesti dana »
Gornji Milanovac izdao upozorenje! Ovo su hitne mere usled toplotnog talasa
Telegraf pre 8 satijoš 26 povezanih
Počela druga sednica Saveta REM-a: Dubravka Valić Nedeljković i Miloš Garić kandidati za predsednika tog tela
Insajder pre 1 satjoš 36 povezanih
Opštinska reprezentacija skuplja od pomoći za Narodnu kuhinju: Za ugostiteljske usluge potrošeno 2,9 miliona dinara više
In medija pre 1 satjoš 28 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 55 povezanih
N1 na Gazivodama posle rušenja: Više nema nikoga, vlasnik kaže da je 30 godina uložio u hotel (FOTO/VIDEO)
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih