Povezane vesti
Melanija Tramp kaže da je "spakovana" i spremna za povratak u Belu kuću
Glas Amerike pre 1 dan
VAŠINGTON — Melanija Tramp, koja 20. januara ponovo postaje prva dama SAD, kaže da je spakovana i spremna da se vrati u Belu kuću gde će njen sin Baron, koji je sada student, imati svoju sobu. Melanija namerava da obnovi svoju inicijativu za mlade… »
Melanija Tramp spremna za povratak u Belu kuću: "Moj život je neverovatan", otkrila i detalje o predstojećem dokumentarcu
Kurir pre 1 dan
Buduća prva dama SAD Melanija Tramp kaže da se spakovala i spremna je za povratak u Belu kuću, gde će njen sin Baron imati spavaću sobu, a planira i da oživi njenu inicijativu "Be Best" koja je služila za zaštitu dečje dobrobiti. U intervjuu za… »
Melanija otkrila sve o povratku u Belu kuću VIDEO
B92 pre 1 dan
Melanija Tramp, supruga američkog predsednika Donalda Trampa, potvrdila je ono o čemu se već duže vreme šuškalo... Buduća prva dama SAD, Melanija Tramp, izjavila je da je spakovana i spremna da se vrati u Belu kuću, gde će sin Baron, koji pohađa… »
Melanija Tramp: Spakovala sam se i spremna sam za povratak u Belu kuću
Radio sto plus pre 1 dan
U intervjuu za Foks njuz koji je emitovan danas, Melanija Tramp, supruga ponovo izabranog predsednika SAD Donalda Trampa, rekla je da je najavljeni dokumentarac o njenom životu, koji će biti distribuiran ove godine preko Amazon Prajma – njena ideja… »
Sudbonosno "da" rekla mu je na jednom od Titovih omiljenih mesta u Jugoslaviji: Evo kako je Tramp zaprosio prelepu Melaniju
Kurir pre 1 dan
Dva dana nakon što zvanično bude inaugurisan kao predsednik Amerike, 22. januara, Donald Tramp će sa svojom prvom damom Melanijom proslaviti 20. godišnjicu braka. Novoizabrani predsednik Amerike Donald Tramp vraća se u Belu kuću, ruku po ruku sa… »
Vesti dana »
Ispitni rokovi tokom blokade fakulteta: Mogu da se prijave ali ne moraju da se održe
Radio 021 pre 4 satijoš 37 povezanih
Prosvetni radnici obustavljaju štrajk od ovog datuma: Nastavljaju pregovore sa Vladom Srbije
Blic pre 6 minutajoš 35 povezanih
Stotka Milana pred Partizan, Olimpijakos se spasao u produžetku
Sport klub pre 42 minutajoš 29 povezanih
Partizan desetkovan zgazio Asvel! Crno-beli za istoriju, ovo se ne pamti
Mondo pre 6 minutajoš 25 povezanih
Studenti Medicinskog fakulteta u Nišu protestuju zbog januarskog ispitnog roka
Al Jazeera pre 10 satijoš 19 povezanih