Povezane vesti
Verenica likvidiranog pivceta neutešna! Ponovo se oglasila posle više od 20 dana od surovog ubistva: Nikola izrešetan u…
Kurir pre 2 dana
Nikola Stanković zvani Pivce (27)ubijen je pred sam kraj 2024. godine u porodičnoj kući u Kaluđerici, dok je spavao u svojoj spavaćoj sobi zajedno sa trudnom verenicom T.D. (25), koja je tom prilikom povređena, a nakon čega se ona više puta… »
Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Nikole Stankovića: Ovako je izgledala akcija policije
Mondo pre 1 dan
Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Nikole Stankovića Pivca. Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimak hapšenja M. Đ. (40) iz Aranđelovca, koji se sumnjiči da je 21. decembra prošle godine u kući u Kaluđerici zajedno sa V. E… »
"Svete moj najlepši": Oglasila se verenica (25) ubijenog Pivceta, izrešetan usred noći na njene oči (Foto)
Mondo pre 1 dan
Verenica ubijenog Nikole Stankovića Pivceta oglasila se na društvenim mrežama. Krajem 2024. godine, u kući u Kaluđerici ubijen je Nikola Stanković Pivce (27) tokom spavanja dok je pored njega ležala njegova trudna verenica T.D. (25). Ona se sada… »
"Svete moj najlepši": Neutešna verenica ubijenog Pivceta se ponovo oglasila potresnom porukom
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Nikola Stanković zvani Pivce (27) ubijen je pred sam kraj 2024. godine u porodičnoj kući u Kaluđerici, dok je spavao u svojoj spavaćoj sobi zajedno sa trudnom verenicom T.D. (25), koja je tom prilikom povređena, a nakon čega se ona… »
Vesti dana »
Šta su predstavnici sindikata u prosveti dogovorili sa Vladom (AUDIO)
RTV pre 30 minutajoš 38 povezanih
Još četiri osobe privedene zbog napada na studente Pravnog fakulteta u Beogradu
Glas Amerike pre 4 satijoš 19 povezanih