Povezane vesti

Verenica likvidiranog pivceta neutešna! Ponovo se oglasila posle više od 20 dana od surovog ubistva: Nikola izrešetan u…

Verenica likvidiranog pivceta neutešna! Ponovo se oglasila posle više od 20 dana od surovog ubistva: Nikola izrešetan u…

Kurir 13.01.2025
Nikola Stanković zvani Pivce (27)ubijen je pred sam kraj 2024. godine u porodičnoj kući u Kaluđerici, dok je spavao u svojoj spavaćoj sobi zajedno sa trudnom verenicom T.D. (25), koja je tom prilikom povređena, a nakon čega se ona više puta… »
Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Nikole Stankovića: Ovako je izgledala akcija policije

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Nikole Stankovića: Ovako je izgledala akcija policije

Mondo 13.01.2025
Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Nikole Stankovića Pivca. Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimak hapšenja M. Đ. (40) iz Aranđelovca, koji se sumnjiči da je 21. decembra prošle godine u kući u Kaluđerici zajedno sa V. E… »
"Svete moj najlepši": Oglasila se verenica (25) ubijenog Pivceta, izrešetan usred noći na njene oči (Foto)

"Svete moj najlepši": Oglasila se verenica (25) ubijenog Pivceta, izrešetan usred noći na njene oči (Foto)

Mondo 13.01.2025
Verenica ubijenog Nikole Stankovića Pivceta oglasila se na društvenim mrežama. Krajem 2024. godine, u kući u Kaluđerici ubijen je Nikola Stanković Pivce (27) tokom spavanja dok je pored njega ležala njegova trudna verenica T.D. (25). Ona se sada… »
"Svete moj najlepši": Neutešna verenica ubijenog Pivceta se ponovo oglasila potresnom porukom

"Svete moj najlepši": Neutešna verenica ubijenog Pivceta se ponovo oglasila potresnom porukom

Telegraf 13.01.2025
Preporučujemo. Nikola Stanković zvani Pivce (27) ubijen je pred sam kraj 2024. godine u porodičnoj kući u Kaluđerici, dok je spavao u svojoj spavaćoj sobi zajedno sa trudnom verenicom T.D. (25), koja je tom prilikom povređena, a nakon čega se ona… »

Vesti dana »