Povezane vesti
Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija
N1 Info 13.01.2025
Aleksandar Markov, predsednik Foruma beogradskih gimnazija, podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Danas. Da se povlači sa tog mesta Markov je potvrdio za Danas, rekavši da odluku nije doneo preko noći,. “Dobro sam promislio pre nego što sam je doneo… »
Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija
Nova 13.01.2025
Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija. Da se povlači sa tog mesta Markov je potvrdio za Danas, rekavši da odluku nije doneo preko noći. “Dobro sam promislio pre nego što sam je doneo. Već duže vreme je bilo… »
Aleksandar Markov podneo ostavku na funkciju predsednika Foruma beogradskih gimnazija
Novi magazin 13.01.2025
Predsednik sindikata Forum beogradskih gimnazija Aleksandar Markov potvrdio je večeras da je podneo ostavku na tu funkciju. Markov je za portal Danas.rs rekao da tu odluku nije doneo preko noći, a kao razlog naveo je pregovore reprezentativnih prosvetnih… »
Predsednik Foruma beogradskih gimnazija Aleksandar Markov podneo ostavku
Radio 021 13.01.2025
Predsednik sindikata Forum beogradskih gimnazija Aleksandar Markov potvrdio je večeras da je podneo ostavku na tu funkciju i da tu odluku nije doneo preko noći. Markov je za Danas.rs rekao da tu odluku nije doneo preko noći, a kao razlog je naveo… »
Vesti dana »
Student Hodžić kaže da je udaren s leđa u potiljak u Novom Sadu, opisao šta se dogodilo - objavljen i snimak incidenta
Insajder pre 1 satjoš 1 povezana
"Sačuvaćemo Maticu srpsku!" Vučević o događajima ispred SNP u Novom Sadu: "Šačica ekstremista želi da određuje ko može, a ko ne može da dođe"
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Gastoz došao sa misterioznom devojkom Poznati se sjatili kod Nadice Ademov: Voditeljka ima bezobrazan dekolte, a tek da vidite poklon od Kaće i Gobelje (video)
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana
Uhapšen i drugi osumnjičeni za ubistvo MMA borca Stefana Savića, za njim se tragalo dve godine
Blic pre 21 minutajoš 4 povezane