Povezane vesti
„Fali mi kao i prvog dana, plačem tako da se gušim u suzama“: Jelena Jevremović o ocu Mikiju
Nova 13.01.2025
Pevač Miki Jevremović preminuo je na današnji dan, 13. januara pre osam godina. Miki Jevremović je izgbio životnu bitku u 75. godini, a njegova ćerka Jelena Jevremović čuva uspomenu na oca, koji joj nedostaje kao prvog dana. Ona je jednom prilikom… »
"Fali mi kao prvog dana, često plačem i dalje" Ispovest ćerke Mikija Jevremovića, na današnji dan pre osam godina preminuo, a…
Kurir 13.01.2025
Na današnji dan pre osam godina preminuo je pevač Miki Jevremović (75). Pevačeva porodica i dalje teško podnosi to što ga više nema, posebno njegova ćerka Jelena Jevremović. Ona je pre nekoliko godina u potresnoj ispovesti, kada se našla u žiži medijskog… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 53 minutajoš 31 povezana
Završena sednica Skupštine APV, usvojeno svih šest tačaka koje su bile na dnevnom redu
RTV pre 48 minutajoš 26 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 7 povezanih
Hapšenje bivšeg princa Endrua: Epstinovi fajlovi nastavljaju s mračnim tajnama, šta je sve izašlo iz Pandorine kutije?
Mondo pre 43 minutajoš 68 povezanih