Povezane vesti

Vučić sutra sa britanskim ambasadorom Edvardom Fergusonom: Sastanak zakazan za 9 sati

Vučić sutra sa britanskim ambasadorom Edvardom Fergusonom: Sastanak zakazan za 9 sati

Kurir pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra se u Beogradu sastaje sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Edvardom Fergusonom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Sastanak je zakazan za 09.00… »
"Naći najbolje rešenje u obostranom interesu Srbije i Rusije" Predsednik Vučić sa ambasadorom Bocan-Harčenkom o sankcijama…

"Naći najbolje rešenje u obostranom interesu Srbije i Rusije" Predsednik Vučić sa ambasadorom Bocan-Harčenkom o sankcijama…

Kurir pre 8 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. "Dobar i otvoren sastanak sa ambasadorom Bocan-Harčenkom sa kojim sam razgovarao o posledicama koje sankcije SAD protiv ruskih… »
Vučić sutra sa britanskim ambasadorom Edvardom Fergusonom

Vučić sutra sa britanskim ambasadorom Edvardom Fergusonom

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Edvardom Fergusonom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Sastank je… »
Vučić sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom o posledicama sankcija NIS-u

Vučić sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom o posledicama sankcija NIS-u

RTV pre 16 sati
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. "Dobar i otvoren sastanak sa ambasadorom Bocan-Harčenkom sa kojim sam razgovarao o posledicama koje sankcije SAD protiv… »
Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom: Zatražio sam od ruskih prijatelja otpočinjanje konsultacija o funkcionisanju NIS-a

Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom: Zatražio sam od ruskih prijatelja otpočinjanje konsultacija o funkcionisanju NIS-a

Euronews pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, povodom uvođenja sankcija Naftnoj industriji Srbije od strane SAD. "Dobar i otvoren sastanak sa ambasadorom Bocan-Harčenkom sa kojim sam… »
Važan sastanak u 10 sati: Predsednik Vučić danas sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

Važan sastanak u 10 sati: Predsednik Vučić danas sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

Kurir pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Sastanak će se održati u 10 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu, saopštila je Služba za… »
Vučić danas sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

Vučić danas sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Sastanak će se održati u 10 časova, u zgradi… »

Vesti dana »