Повезане вести

Вучић сутра са британским амбасадором Едвардом Фергусоном: Састанак заказан за 9 сати

Вучић сутра са британским амбасадором Едвардом Фергусоном: Састанак заказан за 9 сати

Курир 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучић сутра се у Београду састаје са амбасадором Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске Едвардом Фергусоном, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике… »
"Наћи најбоље решење у обостраном интересу Србије и Русије" Председник Вучић са амбасадором Боцан-Харченком о санкцијама…

"Наћи најбоље решење у обостраном интересу Србије и Русије" Председник Вучић са амбасадором Боцан-Харченком о санкцијама…

Курир 14.01.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком. "Добар и отворен састанак са амбасадором Боцан-Харченком са којим сам разговарао о последицама које санкције САД… »
Вучић сутра са британским амбасадором Едвардом Фергусоном

Вучић сутра са британским амбасадором Едвардом Фергусоном

Телеграф 14.01.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састаће се сутра у Београду са амбасадором Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске Едвардом Фергусоном, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника… »
Вучић са руским амбасадором Боцан-Харченком о последицама санкција НИС-у

Вучић са руским амбасадором Боцан-Харченком о последицама санкција НИС-у

РТВ 14.01.2025
БЕОГРАД - Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком. "Добар и отворен састанак са амбасадором Боцан-Харченком са којим сам разговарао о последицама које… »
Вучић се састао са Боцан-Харченком: Затражио сам од руских пријатеља отпочињање консултација о функционисању НИС-а

Вучић се састао са Боцан-Харченком: Затражио сам од руских пријатеља отпочињање консултација о функционисању НИС-а

Еуроневс 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком, поводом увођења санкција Нафтној индустрији Србије од стране САД. "Добар и отворен састанак са амбасадором… »
Важан састанак у 10 сати: Председник Вучић данас са руским амбасадором Боцан-Харченком

Важан састанак у 10 сати: Председник Вучић данас са руским амбасадором Боцан-Харченком

Курир 14.01.2025
Председник Србије Александар Вучић састаће данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком. Састанак ће се одржати у 10 часова, у згради Генералног секретаријата председника Републике на Андрићевом венцу… »
Вучић данас са руским амбасадором Боцан-Харченком

Вучић данас са руским амбасадором Боцан-Харченком

Телеграф 14.01.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састаће данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике. Састанак ће се одржати у 10 часова, у… »

Вести дана »