Povezane vesti

Napad na studente Pravnog fakulteta u blokadi: Povređeno sedmoro, uhapšena jedna osoba

Napad na studente Pravnog fakulteta u blokadi: Povređeno sedmoro, uhapšena jedna osoba

Nedeljnik pre 1 dan
Sedmoro studenata, koji su tokom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu, povređeno je u tri incidenta, saopšteno je na Instagram profilu Studenti u blokadi. Kako su naveli, napadači su studente gađali staklenim i plastičnim flašama… »
Privedena tri lica zbog napada na studente Pravnog fakulteta u Beogradu

Privedena tri lica zbog napada na studente Pravnog fakulteta u Beogradu

Slobodna Evropa pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da su tri lica privedena zbog napada na studente Pravnog fakulteta u Univerziteta u Beogradu koji su u blokadi. "Pored M.R. (2000), još dva lica su privedena u policiju povodom tuče ispred Pravnog… »
Dačić o incidentu na Pravnom: Stigla jedna prijava, u toku istraga; Studenti: Nismo odbili saradnju sa policijom

Dačić o incidentu na Pravnom: Stigla jedna prijava, u toku istraga; Studenti: Nismo odbili saradnju sa policijom

RTS pre 10 sati
Studenti u blokadi saopštili su na Instagramu da je tokom noći više studenata povređeno na Pravnom fakultetu u Beogradu u tri incidenta koja su, kako navode, izazvale nepoznate osobe. Ministar policije Ivica Dačić kaže da su dobili jednu prijavu o… »
Studenti u blokadi: Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu, povređeno sedmoro studenata

Studenti u blokadi: Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu, povređeno sedmoro studenata

Novi magazin pre 14 sati
Studenti u blokadi objavili su danas da je sedmoro studenata, koji su tokom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu, povređeno u incidentu koji su izazvale nepoznate osobe. Kako je navedeno u objavi na Instagramu, napadači su studente gađali… »
Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu: Napadači studente gađali flašama, ima povređenih

Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu: Napadači studente gađali flašama, ima povređenih

NIN pre 14 sati
Sedmoro studenata, koji su tokom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu, povređeno je u incidentu koji su izazvale nepoznate osobe, saopšteno je na Instagram profilu Studenti u blokadi. Kako je navedeno u objavi na društvenoj mreži, napadači su… »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz…

Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz…

Nova pre 17 sati
Tokom blokade Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu sinoć je došlo do incidenta kada je šest mladića nasrnulo na studente gađajući ih flašama zbog čega je ukupno šest studenata završilo u Urgentnom centru. Studentkinja Pravnog fakulteta… »

Nova pre 17 sati
Tokom blokade Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu sinoć je došlo do incidenta kada je šest mladića nasrnulo na studente gađajući ih flašama zbog čega je ukupno šest studenata završilo u Urgentnom centru. Studentkinja Pravnog fakulteta… »
Studenti u blokadi tvrde da su ih nepoznate osobe napale na Pravnom fakultetu u Beogradu

Studenti u blokadi tvrde da su ih nepoznate osobe napale na Pravnom fakultetu u Beogradu

Euronews pre 16 sati
Studenti u blokadi saopštili su na Instagramu da je tokom noći više studenata povređeno na Pravnom fakultetu u Beogradu u tri incidenta koja su, kako navode, izazvale nepoznate osobe. Hitna pomoć je potvrdila RTS-u da je intervenisala po pozivu u… »
Incidenti na Pravnom fakultetu u Beogradu: Napadnuti studenti u blokadi

Incidenti na Pravnom fakultetu u Beogradu: Napadnuti studenti u blokadi

Al Jazeera pre 17 sati
U tri incidenta, koja su izazvale nepoznate osobe, povrijeđeno je šestero studenata koji su tokom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu. Šestero studenata koji su tokom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu povrijeđeno je u tri incidenta… »
Studenti u blokadi: Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu, ima povređenih

Studenti u blokadi: Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu, ima povređenih

Beta pre 17 sati
Sedmoro studenata, koji su tokom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu, povređeno je u incidentu koji su izazvale nepoznate osobe, saopšteno je na Instagram profilu Studenti u blokadi. Kako je navedeno u objavi na društvenoj mreži, napadači su… »
Napadnuti studenti na blokadi Pravnog fakulteta

Napadnuti studenti na blokadi Pravnog fakulteta

Vreme pre 18 sati
U utorak u ranim jutarnjim satima napadnuti su studenti Pravnog fakulteta. Šestoro njih je sa lakšim telesnim povredama odvezeno u Urgentni centar. Nekoliko studenata je završilo u Ugrentnom centru u Beogradu jer su ih nepoznati napadači u noći tokom… »
Studenti u blokadi: Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu, ima povređenih (FOTO; VIDEO)

Studenti u blokadi: Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu, ima povređenih (FOTO; VIDEO)

Danas pre 17 sati
Sedmoro studenata, koji su tokom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu, povređeno je u incidentu koji su izazvale nepoznate osobe, saopšteno je na Instagram profilu Studenti u blokadi. Na instagram profilu Studenti u blokadi jutros oko 3 sata… »
„Ja sam za Vučića, i šta mi tu možete“: Napadnuti studenti o incidentu na Pravnom

„Ja sam za Vučića, i šta mi tu možete“: Napadnuti studenti o incidentu na Pravnom

Danas pre 18 sati
Napadnuti studenti Pravnog fakulteta u Beogradu, sedmoro lakše povređeno

Napadnuti studenti Pravnog fakulteta u Beogradu, sedmoro lakše povređeno

N1 Info pre 19 sati
Sedmoro studenata, koji su tokom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu, povređeno je u tri incidenta koja su izazvale nepoznate osobe, saopšteno je na Instagram profilu Studenti u blokadi. Kako su naveli, napadači su studente gađali staklenim i… »
FOTO, VIDEO: Studenti u blokadi Pravnog u Beogradu gađani flašama, sedmoro lakše povređeno

FOTO, VIDEO: Studenti u blokadi Pravnog u Beogradu gađani flašama, sedmoro lakše povređeno

Radio 021 pre 19 sati
Nepoznate osobe sinoć su napale studente u blokadi na Pravnom fakultetu u Beogradu. Kako su naveli studenti u blokadi, nepoznate osobe su ih gađale staklenim i plastičnim flašama. "Jedna studentkinja je gurnuta niz stepenice i pala je na glavu, a… »
Napad tokom noći na blokadi Pravnog: Studenti gađani flašama, devojka gurnuta niz stepenice, šestoro završilo u Urgentnom…

Napad tokom noći na blokadi Pravnog: Studenti gađani flašama, devojka gurnuta niz stepenice, šestoro završilo u Urgentnom…

Nova pre 19 sati
Sinoć je, tokom blokade Pravnog fakulteta u Beogradu, došlo do tri incidenta kad je nekolicina nepoznatih lica napala studente gađajući ih staklenim i plastičnim flašama, zbog čega je šest studenata završilo u Urgentnom centru. Prema… »
Noćas u Beogradu napadnuti studenti, šestero ih završilo na Hitnoj

Noćas u Beogradu napadnuti studenti, šestero ih završilo na Hitnoj

SEEbiz pre 18 sati
BEOGRAD - Sedam studenata, koji su tijekom noći blokirali Pravni fakultet u Beogradu, ozlijeđeno je u tri incidenta koja su izazvale nepoznate osobe, priopćeno je na Instagram profilu Studenti u blokadi. Kako su naveli, napadači su studente gađali… »

Nova pre 19 sati
Sinoć je, tokom blokade Pravnog fakulteta u Beogradu, došlo do tri incidenta kad je nekolicina nepoznatih lica napala studente gađajući ih staklenim i plastičnim flašama, zbog čega je šest studenata završilo u Urgentnom centru. Prema… »
Studenti u blokadi: Na Pravnom fakultetu noćas napadnuti studenti, šestoro povređeno

Studenti u blokadi: Na Pravnom fakultetu noćas napadnuti studenti, šestoro povređeno

Blic pre 19 sati
Sinoć je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu došlo do tri incidenta, a ako su objavili studenti u blokadi na Instagramu, šest osoba je povređeno. "Večeras je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu tri puta došlo do incidenta kada je… »

Vesti dana »