Povezane vesti
Pevačica živi u hotelu i jede pozlaćenim escajgom: Sama grcala da bi uživala u luksuzu - 4 spavaće, 4 dnevne sobe - sve…
Kurir 14.01.2025
Pevačica Nela Bijanić je zajedno sa sada već bivšim suprugom stvorila četvorospatnu kuću i hotel, koje je nedavno prepisala sinu Oliveru Mijanoviću. Iako je svoje nasledstvo već dala jedincu, i dalje glavu reč u kući vodi upravo ona. Tako je sada… »
"Posuđe je pozlaćeno" naša pevačica sinu prepisala kuću na 4 sprata "Grcala sam za sve ovo", evo šta kaže o vrednosti…
Blic 14.01.2025
Folk pevačica Nela Bijanić ne krije da je vlasnica hotela, te da je kuću na četiri sprata prepisala sinu Oliveru. Nela je godinama vredno radila, pa je priuštila sebi šta je htela. - Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim! Ekstremno sam… »
Vesti dana »
Danas i sunce i oblaci, temperatura preko 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 48 minutajoš 17 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju, poručio Tramp
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Pretučen Vladimir Arsenijević, otkazana komemoracija žrtvama Srebrebnice u Beogradu
Danas pre 8 minutajoš 7 povezanih
Predsednik Vučić obilazi radove kod Leskovca: Rešava se višedecenijski problem meštana Gornjih i Donjih Sinkovaca; vrednost puta skoro 140 miliona dinara
Dnevnik pre 28 minutajoš 9 povezanih
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih