Povezane vesti
Aco Pejović u suzama zbog prije: Otkrio kako je saznao da mu je kuma trudna: "Moja žena je Filipu za Božić poželela…
Blic pre 1 dan
Pevač Aco Pejović većeras peva za doček Pravoslavne Nove godine u Beogradu, a tom prilikom je progovorio o 2025. godini, te kumi i koleginici Aleksandri Prijović. - Ne volim baš da je ovako hladno... (smeh) U ovoj godini će nam Bog dati da sve bude… »
Posle velikog porodičnog slavlja Aleksandra Prijović i Filip Živojinović odlaze u Majami
Nova pre 10 sati
Pevačica je nedavno potvrdila da je u drugom stanju, a sada sa porodicom odlazi na zasluženi odmor i to na destinaciju koja je njima vrlo značajna. Vest da je Aleksandra Prijović u drugom stanju i da očekuje drugo dete sa svojim suprugom Filipom… »
Trudna Prija i Filip odlaze u majami! Ovo su svi detalji porodičnog slavlja na Bežanijskoj kosi! Komšije iz luks kvarta…
Kurir pre 13 sati
Vest da je Aleksandra Prijović u drugom stanju i da očekuje drugo dete sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem, oduševila je njene obožavaoce prethodnog vikenda. Kako saznajemo od izvora bliskog trenutno najpopularnijoj pevačici u regionu, Prija… »
Pitao sam kumića da li bi više želeo batu ili seku: Aco Pejović zaplakao kad je čuo da je Prija trudna
Story pre 15 sati
Aleksandra Prijović čeka drugo dete, a te vest je obradovala sve koji su bliski popularnoj pevačici. Pejović o Prijinoj trudnoći govorio je sa suzama u očima. - Moram priznati da sam pustio suzu, tu porodicu jako volim. Za Božić sam im poželeo da… »
Aco Pejović zaplakao zbog Aleksandre Prijović!
Svet plus pre 16 sati
Aco Pejović, sinoć je zajedno sa beogradskom publikom dočekao pravoslavnu Novu godinu 2025. Na prepunom Trgu republike, publika je uživala u najvećim hitovima slavnog pevača. Pre samog izlaska na binu Aco je otvoreno priznao da je zbog svoje kume… »
Aco Pejović zaplakao zbog koleginice: Folker emotivan na dočeku srpske Nove godine, nije mogao da sakrije emocije
Mondo pre 17 sati
Aca je u razgovoru sa medijima otkrio pojedine detalje iz privatnog života. Folk pevač Aco Pejović dočekao je sinoć Pravoslavnu Novu godinu u Beogradu, na Trgu republike, i to prilikom posetiocima priredio neviđeni spektakl koji će dugo pamtiti… »
Aco Pejović pustio suzu, na dočeku progovorio o trudnoći Aleksandre Prijović: "Kuma me je zvala i rekla..."
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Pevač Aco Pejović večeras peva u Beogradu za doček Srpske nove godine, a tom prilikom je progovorio o 2025. godini, ali i kumi, pevačici Aleksandri Prijović, koja je u drugom stanju. - Ne volim baš da je ovako hladno... (smeh). U… »
Vesti dana »
Partizan ostvario važnu pobedu protiv Asvela, crno-beli korak bliže doigravanju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Vučević o karikaturi koja predstavlja Vučića kao Hitlera: Vređa se ceo srpski narod, sve žrtve nacizma i njihovi potomci
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Dačić o incidentu na Pravnom fakultetu: Nemamo nikakvu nameru da se zataška bilo kakvo krivično delo, slučaj nema nikakvu političku pozadinu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Razvela se Anja Mit: Glumica prvi put o krahu braka: "Rastali smo se, papirološki postupak je u toku"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Istraživanje CRTE koje je „pokrenulo“ Vučića na priču o referendumu: Šta znači podrška od 61 odsto blokadama?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana