Povezane vesti

Đoković govorio o nadalu: „Nažalost ispalo je tako kako je ispalo i šta da se radi“

Đoković govorio o nadalu: „Nažalost ispalo je tako kako je ispalo i šta da se radi“

Hot sport pre 18 sati
Srpski teniser o povlačenju svog velikog rivala! Rafael Nadal, višestruki grend slem šampion, odlučio je da završi karijeru nakon godina borbe sa povredama. Njegov oproštaj se odigrao na Dejvis kupu u Valensiji, ali, prema rečima Novaka Đokovića… »
Đoković otkrio zašto nije bio na oproštaju Nadala, u priču uključen i Endi Mari

Đoković otkrio zašto nije bio na oproštaju Nadala, u priču uključen i Endi Mari

Nova pre 19 sati
Novak Đoković krenuo je po svoju 25. grend slem titulu, a prvo kolo je bio veliki izazov za njega. Sjajno je igrao Nišeš Basavaredi i namučio srpskog tenisera, ali nije mogao više od toga. Đoković je posle meča pričao i o stvarima nevezanim za… »
Novak otkrio zašto ga nije bilo na Nadalovom oproštaju

Novak otkrio zašto ga nije bilo na Nadalovom oproštaju

Sport klub pre 19 sati
Novak Đoković trebalo je da se nađe na oproštaju Rafaela Nadala, ali poraz Španije u četvrtfinalu Dejvis kupa zatekao je sve, pa i same organizatore. Dugo se posle govorilo o tome da je oproštaj bio nedostojan karijere jednog od najvećih tenisera… »
"Krivo mi je, video sam snimke i nije trebalo tako da ispadne": Đoković progovorio o Nadalu, zbog ovoga žali!

"Krivo mi je, video sam snimke i nije trebalo tako da ispadne": Đoković progovorio o Nadalu, zbog ovoga žali!

Mondo pre 18 sati
Novak Đoković pričao je o oproštaju Rafaela Nadala u Malagi i zašto on i Endi Marej nisu došli. Novak Đoković jedini je od članova "velike četvorke" koji i dalje igra tenis i bori se za titule. Rodžer Federer prvi je otišao u penziju, prošle… »
Đoković o Nadalu: "Ispalo je kako je ispalo, šta da se radi"

Đoković o Nadalu: "Ispalo je kako je ispalo, šta da se radi"

B92 pre 19 sati
Novak Đoković je pričao o tome kako je Rafael Nadal napustio tenis, odnosno njegovoj oproštajnoj ceremoniji u Španiji. Nadal je posle višegodišnje bitke protiv povreda odlučio da više nema snage za istu, pa je krajem prošle godine, na Dejvis… »

Vesti dana »