Povezane vesti
Neretko bio „trn u oku“ i prosvetnoj vlasti i sindikatima: Ko je Aleksandar Markov?
Danas 14.01.2025
U jeku zahteva da se rukovodstva reprezentativnih sindikata prosvetnih radnika povuku sa svojih pozicija zbog, kako tvrdi deo prosvetara, “izdaje” članstva, pala je prva ostavka. Nju, međutim, nije dao niko od onih čije se ostavke traže, već predsednik… »
Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija
Blic 14.01.2025
Aleksandar Markov, predsednik Foruma beogradskih gimnazija, podneo je ostavku na tu funkciju. Da se povlači sa tog mesta Markov je potvrdio, rekavši da odluku nije doneo preko noći. - Dobro sam promislio pre nego što sam je doneo. Već duže vreme je bilo… »
Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija
Danas 13.01.2025
Aleksandar Markov, predsednik Foruma beogradskih gimnazija, podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Danas. Da se povlači sa tog mesta Markov je potvrdio za Danas, rekavši da odluku nije doneo preko noći. “Dobro sam promislio pre nego što sam je doneo… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 5 satijoš 2 povezane