Povezane vesti

Neretko bio „trn u oku“ i prosvetnoj vlasti i sindikatima: Ko je Aleksandar Markov?

Neretko bio „trn u oku“ i prosvetnoj vlasti i sindikatima: Ko je Aleksandar Markov?

Danas pre 12 sati
U jeku zahteva da se rukovodstva reprezentativnih sindikata prosvetnih radnika povuku sa svojih pozicija zbog, kako tvrdi deo prosvetara, “izdaje” članstva, pala je prva ostavka. Nju, međutim, nije dao niko od onih čije se ostavke traže, već… »
Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija

Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija

Blic pre 16 sati
Aleksandar Markov, predsednik Foruma beogradskih gimnazija, podneo je ostavku na tu funkciju. Da se povlači sa tog mesta Markov je potvrdio, rekavši da odluku nije doneo preko noći. - Dobro sam promislio pre nego što sam je doneo. Već duže vreme je… »

Danas pre 1 dan
Aleksandar Markov, predsednik Foruma beogradskih gimnazija, podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Danas. Da se povlači sa tog mesta Markov je potvrdio za Danas, rekavši da odluku nije doneo preko noći. “Dobro sam promislio pre nego što sam je… »

Vesti dana »