Povezane vesti
Neretko bio „trn u oku“ i prosvetnoj vlasti i sindikatima: Ko je Aleksandar Markov?
Danas pre 12 sati
U jeku zahteva da se rukovodstva reprezentativnih sindikata prosvetnih radnika povuku sa svojih pozicija zbog, kako tvrdi deo prosvetara, “izdaje” članstva, pala je prva ostavka. Nju, međutim, nije dao niko od onih čije se ostavke traže, već… »
Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija
Blic pre 16 sati
Aleksandar Markov, predsednik Foruma beogradskih gimnazija, podneo je ostavku na tu funkciju. Da se povlači sa tog mesta Markov je potvrdio, rekavši da odluku nije doneo preko noći. - Dobro sam promislio pre nego što sam je doneo. Već duže vreme je… »
Aleksandar Markov podneo ostavku na mesto predsednika Foruma beogradskih gimnazija
Danas pre 1 dan
Aleksandar Markov, predsednik Foruma beogradskih gimnazija, podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Danas. Da se povlači sa tog mesta Markov je potvrdio za Danas, rekavši da odluku nije doneo preko noći. “Dobro sam promislio pre nego što sam je… »
Vesti dana »
Vučević o karikaturi koja predstavlja Vučića kao Hitlera: Vređa se ceo srpski narod, sve žrtve nacizma i njihovi potomci
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Dačić o incidentu na Pravnom fakultetu: Nemamo nikakvu nameru da se zataška bilo kakvo krivično delo, slučaj nema nikakvu političku pozadinu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Razvela se Anja Mit: Glumica prvi put o krahu braka: "Rastali smo se, papirološki postupak je u toku"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Istraživanje CRTE koje je „pokrenulo“ Vučića na priču o referendumu: Šta znači podrška od 61 odsto blokadama?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana